Dziewczyny, żeby się zważyć "prawidłowo" powinnyście na dzień przed zważeniem lub najlepiej na dwa dni albo w ogole cały czas, nie jeść po 20, a przynajmniej na 3 godziny przed snem. Jeśli stosujecie tę zasadę, to rano organizm nie będzie naładowany jedzeniem i wyniki powinny być w miarę miarodajne. Jak na noc się objecie, to rano na bank waga wam podskoczy. Ja też mialam takie wahania, ale wiem z czego to wynika, a jak nie jadlam wieczorem, to sie okazalo ze w ciagu miesiaca przytylam tylko 300 gram. W zasadzie chodzi o to zeby jesc w miare regularnie i o stalych porach, i wazyc sie tez albo zawsze rano po przed jedzeniem albo zawsze po jedzeniu.
reklama
krolcia
Fanka BB :)
Ja się ważę zawsze rano i po wypróżnieniu. Zawsze te parę dkg mniej;-)! Hi hi hi
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Ja nigdy nie jem po 20 bo cale życie walczę z wagą więc nie ważne jakbym głodna była - nie zjem tak późno nic.
Olcia no właśnie stopy spuchnięte więc jest nadzieja że później przejdzie ;-)
Olcia no właśnie stopy spuchnięte więc jest nadzieja że później przejdzie ;-)
T
Tunia85
Gość
Ja nigdy nie jem po 20 bo cale życie walczę z wagą więc nie ważne jakbym głodna była - nie zjem tak późno nic.
nie wiem z której strony masz tą nadwagę, sexi z Ciebie babka i narzekasz a jak głodna to jedz dla dzidziola, jeszcze zdążysz zrzucić, ponoć przy noworodku szybko się traci wagę, choć nie wiem jakie zdanie mają już upieczone mamuśki
krolcia
Fanka BB :)
Ja na początku chudłam. Potem zaczęłam używać plastrów anty i... zaczęło po woli w górę lecieć. To był mój błąd. Nigdy więcej hormonów!!!!
dzis 18tc i 2dc i na plusie mam 4,2kg :-)
w pępku 87cm, a waga 50,6kg ciekawe do ile mi waga wskoczy... dobrze ze nie mam sie czym martwic :-)
wiocia ja co wizyte jestem wazona a mam je co 3-3,5 tygodnia i co wizyte mam o 1,5 wiecej :-) wiec jak sobie policze to mi wyjdzie ze przytyje jeszcze jakies 9,5kg do konca ciazy chyba ze wkoncu zaczne tyc wiecej lub mniej niz zwykle :-) i tak jakos mi nie straszne miec 60kg w ogole jest tu ktos chudszy odemnie??
w pępku 87cm, a waga 50,6kg ciekawe do ile mi waga wskoczy... dobrze ze nie mam sie czym martwic :-)
wiocia ja co wizyte jestem wazona a mam je co 3-3,5 tygodnia i co wizyte mam o 1,5 wiecej :-) wiec jak sobie policze to mi wyjdzie ze przytyje jeszcze jakies 9,5kg do konca ciazy chyba ze wkoncu zaczne tyc wiecej lub mniej niz zwykle :-) i tak jakos mi nie straszne miec 60kg w ogole jest tu ktos chudszy odemnie??
Ostatnia edycja:
reklama
natka86
mamusia Zosieńki
elena ja tak właśnie tyłam w trzecim trymestrze.. z dnia na dzień coraz więcej, na końcu wyglądałam jak słoń..
teraz mam non stop około - 4 kilo.. już mnie to trochę wkurza, bo jem normalnie, brzuszek zaokrąglony a kg nie przybywają, pewnie że nie chcę przytyc 25 kg, ale to 5 ewentualnie mogę;-) hihi, żartuje, pewnie jak zacznie tyc to kilo na tydzień..
teraz mam non stop około - 4 kilo.. już mnie to trochę wkurza, bo jem normalnie, brzuszek zaokrąglony a kg nie przybywają, pewnie że nie chcę przytyc 25 kg, ale to 5 ewentualnie mogę;-) hihi, żartuje, pewnie jak zacznie tyc to kilo na tydzień..