reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kilogramy i centymetry na +

u mnie:

waga wyjściowa: 61 kg, brzuch 73 cm, biust 70A

15t 3d
brzuch 90 cm ( +17 cm ), waga +4 kg, biust 70C
17 tc ------- 94 cm (+21 cm ), ------- +6 kg, biust 70E
19 tc ------- 94 cm (+21 cm ), -------- +7kg, biust 70E
20t5d-------100 cm (+27 cm), ------- +9,5 kg biust 75D

reklama
No powiem ci kochana, że ja tez lubiłam mój biust jak był D, bo faktycznie ładny, krągły biuście... ale moje F to stanowczo za dużo.
Co do wagi to wczoraj było 76 a dziś 79 :szok: niech mi ktoś to wytłumaczy bo chyba oszaleje... miałabym już 9 kg na plusie.

ewwe tego czynu dokonałam przez ważeniem :-D
Mamolka dobra rada to ostatnio sporo solonego jem, może to przez to. No to ja zaczynam dietę anty sól i anty słodycze - ze słodyczami będzie najgorzej...

:D WIolcia możesz ograniczyć sól i słodycze, ale nie żegnaj się z nimi, w ciąży jesteście dziewczyny więc rygorystycznie do tego podchodzić też nie trzeba, i od czasu do czasu coś tam sobie podjeść:D ja na szczęście nie mam parcia na słodycze, jedynie na
7 days'y...a tak to tylko kanapki:D mniam, nic innego mogło by nie istnieć:D:D

Wiolcia waż się zawsze rano przed śniadaniem i wtedy będziesz miała najlepszą kontrolę wagi. Poza tym wtedy nie masz jeszcze obrzęków więc pomiar będzie wiarygodny.

reklama
Ja też nie mam parcia na słodkie:no:. Ja w ogóle nie przepadam za słodkim:no:.(No chyba, że przed okresem to mogę nawet dwie czekolady wciągnąć bez mrugnięcia:-p:sorry2:!!!) W poprzedniej ciąży jednak też nie miałam a jednak 30 kg w dupsko weszło:dry:.

Do góry