reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kilka słów o Nas !!!

reklama
Witamy mamusie
jestem mama OLiwii i mieszkamy w Wilczetach wioska koło Pasłeka , Elblaga ,Ornety
jak kto woli
woj -warm-mazur
pozdrawiam wszystkie mamy

Witam wszystkie mamy!!!

Na imię mam Aniela, jestem z Wrocławia. Razem z 15miesięczną córką Zuzanną siedzimy sobie w domku:-)
Do pracy mi sie nie spieszy, może za rok...

Pozdrawiam wszystkie mamy domóweczki.​

Hejka:)
To tu chyba powinnam napisać co nieco o sobie.
Mam na imię Justyna- co już pisałam na głównym watku, pochodzę z okolic Radomia. Jestem mamą dwójki dzieci: Julia 6 lat, Kacper prawie 8.Trzecie maleństwo pojawi się ok.16 lutego.
Jestem tak jak większość z was mamą siedzącą w domciu. Jedyne co chyba pominęłam to wiek.Otóż mam 26 lat.Macierzyństwo w moim przypadku wcześnie się zaczeło, ale niczego nie żałuję.

Witam mamusie siedzace w domu:-)

Mam na imie Ania i pochodze ze slaska:rofl2: Mam 28 lat i od 14 miesiecy zajmuje sie moja ukochana coreczka Laura. Obecnie mieszkam w Niemczech od prawie 3 lat:szok:.Jestem specjalista do spraw ochrony srodowiska ale jak wiekszosc z Was siedze sobie w domku:sorry2:

witam wszystkie mamusie
wypadalo by sie przedstawic. nazywam sie Patrycja mam 21 lat mieszkam w rybniku i tez jak Wy siedze w domku i zajmuje sie moim 8,5 miesiecznym synkiem :-D

To teraz czas na mnie :)
Nazywam sie Iwona w sierpniu skonczylam 21 lat :) Mam wspanialego synka Filipa ktora ma 13 m-cy no i kochajacego mezusia (malzenstwem jestesmy od 4 m-cy). Obecnie mieszkam w Londynie (UK), lecz pochodze z Wielkopolski. Pozdrawiam was wszystkie cieplutko :)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam serdecznie:-)
jak wiele z Was dopiero niedawno odkryłam ten wątek, choć na forum piszę już dość długo:zawstydzona/y:;-) za chwilę zajrzę na wątek główny, ale na razie chciałbym się przedstawić:tak: mam na imię Kasia, mam prawie 24 lata i jestem mamą trzymiesięcznego Antosia:rofl2: w perspektywie mam około trzech lat bycia mamą domową, gdyż zamierzam szukać pracy dopiero jak Antek będzie mógł pójść do przedszkola:-p na razie nigdzie jeszcze nie pracowałam, gdyż zaraz po studiach zaszłam w ciążę i tylko to było dla mnie najważniejsze:rofl2: mam Męża Mariusza, który obecnie szaleńczo wykańcza nasz domek do którego mamy zamiar wprowadzić się na Boże Narodzenie:zawstydzona/y: mieszkamy na Kujawach:tak: pozdrawiam Wszystkie Mamusie:-D

Do góry