reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kilka słów o Nas !!!

reklama
Witam! Jestem nowa na forum, zresztą to pierwsze moje forum:)))dlatego na razie się jeszcze trochę gubię:)) Mam na imię Justyna i skończyłam 29 lat. Mam córeczkę, która niedawno skończyła roczek, mieszkamy w Oświęcimiu gdzie przybyłam za moim ukochanym, niestety prawie nikogo tu nie znam, w dodatku mąż całymi dniami jest poza domem ciężko pracując. Dlatego jestem z wami "mamami w domu".

Witajcie :-) Ja jestem ze Skarżyska, jakby ktoś nie wiedział to woj. świętokrzyskie ;-) Pozdrawiam wszystkie przyszłe i obecne mamusie :happy2:

Ja mam na imie Ania.Mam 27 lat i siedze w domku z trojka dzieci-piecioletnim Dominkiem i poltorarocznymi dziewczynkami Wktoria i Klaudia:tak:Rano zaprowadzal Dominika do przedszkola i odbieram go po 14,tak wiec do poludnia jestem tylko z dziewczynkami:-)Bede z nimi w domu dopoki nie pojda do przedszkola:-)Jest nam bardzo fajnie i wesoło,chociaz pracy jest duuuzo przy takiej trojeczce,ale nie narzekam i co najwazniejsze daje rade:tak::tak:
Pozdrawiam

reklama
Do góry