reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy termin??

Witajcie dziewczyny!!
Bardzo wam dziękuję za miłe przyjęcie i za wciągnięcie mnie na listę styczniówek-ciążarówek.
Dioobku z tym że małe dzieci mały kłopot itd....masz 100% racji!
Im moje chłopaki starsze tym problemy z nimi większe. Czasami tak mi dają popalić że mam ochotę wyskoczyć przez okno,albo ich wyrzucić  ;D ;D ;D. Starszy( Tomek  :angel:) w  grudniu skończy 12 lat ,a młodszy( Michał  >:D) w listopadzie 10.Niestety mają wspólny pokój w którym trwa totalna wojna między nimi.Mają jeszcze siostrzyczkę 2,5 letnią Agatkę  :angel: >:D w jednym.
Bardzo jestem ciekawa gdzie mieszkacie i co porabiacie. My 4 miesiące temu przeprowadziliśmy się z miasta na wieś i muszę wam powiedzieć że nikt wołami nie zaciągnął by mnie z powrotem do miasta.Cisza , spokój , świerze powietrze.
Mamy kilka koników,parę kurek , trzy pieski i jeszcze inne zwierzątka.Jest przy nich trochę pracy ,ale to sama przyjemność.
Mieszkamy koło Wejherowa w woj.pomorskim.A wy gdzie mieszkacie i czym się zajmujecie???
  Pozdrawiam was ciepluchno.Aleksa

reklama
Aleksa wierze ze z ta slodka gromadka masz czasami urwanie glowy ale napewno jest tez wesolo.Ja mam dwoch starszych braci weic cos na ten temat wiem :p Mieszkam w Starachowicach i obecnie nie robie nic pozytecznego oprocz siedzenia w domu ;DZazdroszcze Ci tej wsi i wspanialch zwierzaczkow pozdrawiam serdecznie :laugh:

Buniu to prawda czasami mam urwanie głowy. Ale w sumie nie jest tak żle. ;).
Nie wiem co to będzie jak pojawi się nr. 4 mam nadzieję że nie zwariuję :laugh: :laugh: :laugh:.
Mam jeszce pytanie natury technicznej: jak zrobić żeby mój suwaczek pojawiał się pod każdym postem???
Kombinowałam na różne sposoby ,ale nie wychodzi.Proszę o pomoc!!!ALEKSA

Aleksa napewno sobie poradzisz kto inny jak nie mamuski maja cierpliwosc do swojich slicznych pociech, a przeciez masz dwoch duzych synow i corcia rosnie wiec napewno Ci troszke pomoga, pozdrawiam

Izabelko wyreczyalm cie :)

1.01. Adrenalina (Weronika) i Edka81
2.01. Martka i Monik 78
3.01. Vivoncia 75 i Magialenna
5.01. Anulka
6.01. Bata i Agnieszka25w-wa (Ola)
7.01. DziOObek (Aleks 19.09.2005 25/26tc)
08.01. Sympatika
09.01. Madzianoemi
10.01. Margolcia i Anusiakanusia (Suzanna)
11.01 Martusia78
12.01. Bunia_25 (Kinga)
13.01. Gosik i Tiramisu i Martucha-84 (Filip)
17.01. Mija
19.01. Shakespeare i Myszka_27
20.01. niunia25
21.01. Aleksa
22.01. Abi
23.01. Paluch
24.01. Aniołekk (Igor) i Lwica i Sylwia Z i Izabelka i Padiq
25.01. Żółwik 77 i Jamari
26.01. Puma i Paulina 26 i Aga_sto (Antek)
29.01. Kasiczka 28 i Kasia 178 i Czechow

1.01. Adrenalina (Weronika) i Edka81 (Igor)
2.01. Martka i Monik 78
3.01. Vivoncia 75 i Magialenna
5.01. Anulka
6.01. Bata i Agnieszka25w-wa (Ola)
7.01. DziOObek (Aleks 19.09.2005 25/26tc)
08.01. Sympatika
09.01. Madzianoemi
10.01. Margolcia i Anusiakanusia (Suzanna)
11.01 Martusia78
12.01. Bunia_25 (Kinga)
13.01. Gosik i Tiramisu i Martucha-84 (Filip)
17.01. Mija
19.01. Shakespeare i Myszka_27
20.01. niunia25
21.01. Aleksa
22.01. Abi
23.01. Paluch
24.01. Aniołekk (Igor) i Lwica i Sylwia Z i Izabelka i Padiq
25.01. Żółwik 77 i Jamari
26.01. Puma i Paulina 26 i Aga_sto (Antek)
29.01. Kasiczka 28 i Kasia 178 i Czechow

reklama
Do góry