reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
oliwka29 testy mają lekko opóźniony zapłon zazwyczaj. a producenci kłamia ze test pokaze ciąze kilka dni pi zapłodnieniu (tylko sporadycznei tak sie zdarza), zeby ludzie kupowali tych testów więcej. tak wiec w 26 dniou negatywny test to norma we większości ciąż.

mam pytanie....czy jest mozliwe ze jest jestem w ciazy...wyglada mi na to ze dostalam okres...a nadal mam temperature 37.4....nie jestem chora...dobrze sie czuje ,....nie wiem co o tym myslec...odpowiedzcie jak to jest z ta temperatura ....prosze....staramy sie o dzidziusia juz od stycznia po ciazy pozamacicznej....nie wiem co jest :-[ pozdrawiam wszystkich

Witaj Roksii29 przeważnie miesiączka oznacza brak ciąży (choc czasem we wczesnej ciąży zdaża się plamienie podobne do miesiączki tylko mniej obfite i jest często z nią mylone), a i temeraturka czasem potrafi spłatac figla i nie zawsze można się nią sugerowac. Najlepiej by było jakbyś zrobiła teścik i wszystko powinno się wyjaśnic. Nie ma co wpadac w panikę, odczekaj dzień lub dwa i jeśli @ się rozchuśta (stanie się obfita) to raczej w ciąży nie jesteś. Najlepiej jednak, jeśli nie jesteś pewna to zrób teścik. ;)

witaj roks!!! to kochan tak jak u mnie od 18 dni niemam ponizej 37,4 i co ? @ CHYBA IDZIE .dzis robilam tescik i co ? :(SAMA juz niewiem jak to jest z ta temperatura?NIECH KTOS NAPISZE jaka temperatura powinna byc przy jajeczkowaniu.?i kiedy najlepiej zachodzi sie w cioze

Dziewczyny! Poczytajcie troczę forum. Polecam wątek Niezbędnik staraczki, tam jest wszystko: linki, instrukcje, podpowiedzi. A co do ciąży to temp. powinna byc podwyższona, ale ogólnie to kwestia indywidualna i wiele wyjątków od tej reguły też jest. Najlepiej systematycznie prowadzic obserwacje własnego ciała i wtedy wszystkie odstępstwa od normy od razu się zauważa.

dziekuje Wam dziewczyny za odpowiedzi....czytam wasze forum dosc czesto....jednak jakos nie maialam odwagi sie odezwac....wiem ze podwyzszona tempka powinna byc ok...14 dni....ja mam dzis 13 dzien...jednak zaczelam plamic...ale temperatura nadal podwyzoszna....powyzej 37...mam jeszcze nadzieje ze to jednak nie @ .... kupie chyba jutro test :p

reklama
Witam serednie wszystkie forumianki A rowniez jestem tutaj nowa pomyslalam ze sie przywitam ;) 26 sierpnia wyszłam za maz i odrazu zaczelismy starania o nasze wymarzone dzieciątko..niestety @ zaraz po slubie sie pokazała..Dzsisiaj mam 13 dzien cyklu od 10 dc sie staramy i jestem silnej wiary ze sie uda ;) Wiem ze w przeciagu 3 dni nie miałabym prawa odczuwac zadnych objawow moja psychika daje mi popalic-- ciagle biegam sisiu..jest mi nie dobrze i jak tylko otworze oczy objadam sie slodyczami czego wczssniej nie bylo..

Do góry