reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
hej - jestem Maja, staramy się. Jestem trzy dni przez @ (wg planu - a dodam, że mam jak w zegarku: 28 co miesiąc;-) i dostałam wczoraj jakies skromne plamienie... piersiczki bolą jak zwykle przed @... myśłe o tym ciągle... jeszcze kilka dni i będzie coś wiadomo... pozdrawiam wszystkie strające się i tej już mające fasolkę :-)

witam weszłam na forum dopiero dzis bo od poiedziałku prubuje i nie wychodziło... my staramy sie narazie temperaturke mam bardzo wysoka bo nie spada ponizej 37,1 a okres mam dostac za 8 dni (mam bardzo regularny co 28 dni ) mam pytanko jaka temp. i ile musi sie utrzymywas temperaturka aby podejzewac ciaze ?????? czy przed okresem temp. spada ???? prosze o odpowiedz asia
WITAM TO JA PCHELKA10.05 !!!! niestety przez pomyłke ktos mi zmienił login na PCHELKA113 :-(((

witaj pchełko:-)

szczerze mówiąc jeszcze za wczesnie na diagnozowanie ciązy, skoro jest 8 dni przed spodziewaną @. tych temp niech będzie ze 14 dni. wyższa tamp w II fazie cyklu mówi o tym ze jest faza progesteronowa i prawdopodobnie była owulacja.
jesli nei ma ciazy, temp przed @ przeważnei spada, ale może spaśc w dniu @, albo nawet dzień po.

loginu nikt ci nei zmienił, zalogowałas sie na nowo chyba;-)na skrzynka pocztową, tą która podawalas na starym bb, powinans dosatc nowe, tymczasowe hasło. i tym hasłem i starym loginem logujesz się tutaj i jak chcesz zmienaisz sobie hasło na swoje włąsne :-)

witajcie kofffane :-) wiecie co ja za 4 dni mam dostac @ :-( dzis rano wróciłam z nocki i tak dla swietego spokoju zrobiłam tescik :-) bo ide w sobote na urodzonki i chciałabym sobie poszalec heheh weszłam rano do domu w nocki zrobiłam tescik (tylko to nie był mocz ranny ) byłam skonana .. zrobiłam tescik i połozyłam sie spac na smierc o nim zapomniałam hehehe jak wstałąm to pognałam do testu i wiecie co na tescie sa 2 kreseczki tylko ta 2 bardzo słabiutka ,, CHOCIAZ TAKA SŁABA TO NIE MOZE BYC SKORO MÓJ MAZ JA ZOBACZYŁ HEHHE . KUPIŁAM NOWY TESCIK I RANO ZROBIE PO RAZ 2 MAM NADZIEJE ZE TO NIE BYŁ FAŁSZYWY ALARM :-) TERAZ STRASZNIE BOLI MNIE BOK PO PRAWEJ STGRONIE (KOLKA JAK CHOLERKA ) TRZYMA MI SIE OD OK 5 GODZIN. DZIEWCZYNY CZY TO MOZLIWE ABYM PO 3 RAZIE PRZYTULANKA ZAFASOLKOWAŁA ??? NIEWIEM SAMA CHODZE JAK NAKRECONA CO CHWILA SPOGLADAM NA TESCIK HEHEH ZOBACZE RANO ALE BARDZO SIE BOJE ZE 2 KRESECZKA MI SIE NIE POJAWI ... CO O TYM SADZICIE ??? ARAZIE PROSZE WAS WSTRZYMAJCIE SIE Z GRATULACJAMI NIE CHCE ZAPESZYC HERHHEH MAZ STWIERDZIŁ ZE TRZEBA POWTÓRZYC TESCIK I JA SIE Z NIM ZGADZAM CAŁKOWICIE .... ALE JAK NIERAZ ROBIŁĄM TESCIK I JAK MIAŁĄM WYNIK NEGATYWNY TO TRZYMAŁAM GO OK 7 DNI (ZAWSZE ZAPOMNE WYRZUCIC HEHE ) I NIGDY NIE MIAŁĄM TAKIEJ SYTUACJI JESTEM BARDZO ZDZIWONA I ZDEZORIENTOWANA !! POZDRAWIAM ASIA ALE SIE ROZPISAŁĄM

pchełko, zgodnie z prośbą nie gratuluje, ale kciuki zaciskam mocno!!!!!!!!!! jutro musza wyjsć dwie tluste krechy!!
ALE JAK NIERAZ ROBIŁĄM TESCIK I JAK MIAŁĄM WYNIK NEGATYWNY TO TRZYMAŁAM GO OK 7 DNI (ZAWSZE ZAPOMNE WYRZUCIC HEHE )
przyznaj się - specjalnie nie wyrzucałas;-) ja tez tak robilam, trzymalam testy dłuugo i co jakis czas zaglądlam do szuflady ze moze stal sie jakis cud i pojawila sie druga kreska. ale nigdy tak sie nie stało, jesli chodzi o te przechowywane testy. czasami uzbierało mi sie ich w szufladzie z 5 szt:szok: :-D .ale pierwszy który mi pokazal II, nie oszukął mnie :-) , brzuch ciągle rośnie:tak: . u ciebie tez tak będzie.
normalnie majowy wysyp dzieciaczków staraczkowych będzie w 2007 roku:-)

reklama
wlzbietko a co moze onzaczac ta kolka ???? co ty o tym sadzisz ??? hehh masz racje specjalnie nie wyrzucałam tych starych negatywnych testów a nóz zdazy sie cód ehehhehe ale swój 1 test pozytywny z 1 ciazy mam :-) lezy na honorowym miejscu !!!! a tak apropo własnie zmiezyłam wieczorna temperaturke i jest dosc wysoka taka sama jak wczoraj 37,6 !!!! a rano nie spada ponizej 37,1 pozdrawiam asia

Do góry