reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
hej - jestem Maja, staramy się. Jestem trzy dni przez @ (wg planu - a dodam, że mam jak w zegarku: 28 co miesiąc;-) i dostałam wczoraj jakies skromne plamienie... piersiczki bolą jak zwykle przed @... myśłe o tym ciągle... jeszcze kilka dni i będzie coś wiadomo... pozdrawiam wszystkie strające się i tej już mające fasolkę :-)

witam weszłam na forum dopiero dzis bo od poiedziałku prubuje i nie wychodziło... my staramy sie narazie temperaturke mam bardzo wysoka bo nie spada ponizej 37,1 a okres mam dostac za 8 dni (mam bardzo regularny co 28 dni ) mam pytanko jaka temp. i ile musi sie utrzymywas temperaturka aby podejzewac ciaze ?????? czy przed okresem temp. spada ???? prosze o odpowiedz asia
WITAM TO JA PCHELKA10.05 !!!! niestety przez pomyłke ktos mi zmienił login na PCHELKA113 :-(((

witaj pchełko:-)

szczerze mówiąc jeszcze za wczesnie na diagnozowanie ciązy, skoro jest 8 dni przed spodziewaną @. tych temp niech będzie ze 14 dni. wyższa tamp w II fazie cyklu mówi o tym ze jest faza progesteronowa i prawdopodobnie była owulacja.
jesli nei ma ciazy, temp przed @ przeważnei spada, ale może spaśc w dniu @, albo nawet dzień po.

loginu nikt ci nei zmienił, zalogowałas sie na nowo chyba;-)na skrzynka pocztową, tą która podawalas na starym bb, powinans dosatc nowe, tymczasowe hasło. i tym hasłem i starym loginem logujesz się tutaj i jak chcesz zmienaisz sobie hasło na swoje włąsne :-)

witajcie kofffane :-) wiecie co ja za 4 dni mam dostac @ :-( dzis rano wróciłam z nocki i tak dla swietego spokoju zrobiłam tescik :-) bo ide w sobote na urodzonki i chciałabym sobie poszalec heheh weszłam rano do domu w nocki zrobiłam tescik (tylko to nie był mocz ranny ) byłam skonana .. zrobiłam tescik i połozyłam sie spac na smierc o nim zapomniałam hehehe jak wstałąm to pognałam do testu i wiecie co na tescie sa 2 kreseczki tylko ta 2 bardzo słabiutka ,, CHOCIAZ TAKA SŁABA TO NIE MOZE BYC SKORO MÓJ MAZ JA ZOBACZYŁ HEHHE . KUPIŁAM NOWY TESCIK I RANO ZROBIE PO RAZ 2 MAM NADZIEJE ZE TO NIE BYŁ FAŁSZYWY ALARM :-) TERAZ STRASZNIE BOLI MNIE BOK PO PRAWEJ STGRONIE (KOLKA JAK CHOLERKA ) TRZYMA MI SIE OD OK 5 GODZIN. DZIEWCZYNY CZY TO MOZLIWE ABYM PO 3 RAZIE PRZYTULANKA ZAFASOLKOWAŁA ??? NIEWIEM SAMA CHODZE JAK NAKRECONA CO CHWILA SPOGLADAM NA TESCIK HEHEH ZOBACZE RANO ALE BARDZO SIE BOJE ZE 2 KRESECZKA MI SIE NIE POJAWI ... CO O TYM SADZICIE ??? ARAZIE PROSZE WAS WSTRZYMAJCIE SIE Z GRATULACJAMI NIE CHCE ZAPESZYC HERHHEH MAZ STWIERDZIŁ ZE TRZEBA POWTÓRZYC TESCIK I JA SIE Z NIM ZGADZAM CAŁKOWICIE .... ALE JAK NIERAZ ROBIŁĄM TESCIK I JAK MIAŁĄM WYNIK NEGATYWNY TO TRZYMAŁAM GO OK 7 DNI (ZAWSZE ZAPOMNE WYRZUCIC HEHE ) I NIGDY NIE MIAŁĄM TAKIEJ SYTUACJI JESTEM BARDZO ZDZIWONA I ZDEZORIENTOWANA !! POZDRAWIAM ASIA ALE SIE ROZPISAŁĄM

pchełko, zgodnie z prośbą nie gratuluje, ale kciuki zaciskam mocno!!!!!!!!!! jutro musza wyjsć dwie tluste krechy!!
ALE JAK NIERAZ ROBIŁĄM TESCIK I JAK MIAŁĄM WYNIK NEGATYWNY TO TRZYMAŁAM GO OK 7 DNI (ZAWSZE ZAPOMNE WYRZUCIC HEHE )
przyznaj się - specjalnie nie wyrzucałas;-) ja tez tak robilam, trzymalam testy dłuugo i co jakis czas zaglądlam do szuflady ze moze stal sie jakis cud i pojawila sie druga kreska. ale nigdy tak sie nie stało, jesli chodzi o te przechowywane testy. czasami uzbierało mi sie ich w szufladzie z 5 szt:szok: :-D .ale pierwszy który mi pokazal II, nie oszukął mnie :-) , brzuch ciągle rośnie:tak: . u ciebie tez tak będzie.
normalnie majowy wysyp dzieciaczków staraczkowych będzie w 2007 roku:-)

reklama
wlzbietko a co moze onzaczac ta kolka ???? co ty o tym sadzisz ??? hehh masz racje specjalnie nie wyrzucałam tych starych negatywnych testów a nóz zdazy sie cód ehehhehe ale swój 1 test pozytywny z 1 ciazy mam :-) lezy na honorowym miejscu !!!! a tak apropo własnie zmiezyłam wieczorna temperaturke i jest dosc wysoka taka sama jak wczoraj 37,6 !!!! a rano nie spada ponizej 37,1 pozdrawiam asia

Do góry