reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

a temperaturka powinna spadac bo jestem 4 dni przez @ a ona rosnie i wiesz co upławy sa straszne cały czas mam wrazenie jakbym miała @ bo takie uczucie (łełełełełęłęłę)

reklama
ta zwiększona ilosc wydzieliny jest zdrowym objawem ciąży :tak: niedługo będzie ich więcej. kłucia tez prawie kazda młoda cięzarówka ma, to fasolka rozrabia i rozpycha sie (macica się rozrasa i ciągnie więzadła, które ja trzymają). jak mocno dokucza to kłucie, to mozesz wziac sobie nospe.
temp tez typowo ciążowa. aj na początku tez miałam poranna około 37-37,1. teraz jest już niższa - 36,7.

ta zwiększona ilosc wydzieliny jest zdrowym objawem ciąży :tak: niedługo będzie ich więcej. kłucia tez prawie kazda młoda cięzarówka ma, to fasolka rozrabia i rozpycha sie (macica się rozrasa i ciągnie więzadła, które ja trzymają). jak mocno dokucza to kłucie, to mozesz wziac sobie nospe.
temp tez typowo ciążowa. aj na początku tez miałam poranna około 37-37,1. teraz jest już niższa - 36,7.

witam dziekue ci elzbietko za odpowiedz :-) ale czy te kłucia z prawej strony (kolka) wystepuja we wczesnej ciazy ??? własnie gdzies przeczytałąm ze równiez zmyłka dla dziewczyn które nie wiedza ze sa w ciazy moga byc objawy przeziebienia katar,kaszel ... ja takie mam !! rany ale wiecie co od 3-4 dni tak mi wywaliło brzusio ze w nic sie nie mieszcze az niemozliwe a jednak jak ubiore spodnie to marze tylko o tym aby guzik odpiac a tydzien temu kupiłam sobie suknie wieczorowa sliczna!!! bo ide w pazdzierniku na wesele dokładnie 21 suknia teraz jest bardzo dopasowana i cos mi sie wydaje ze niepotrzebnnie straciłam zaoszczedzone pieniazki bo dałam za nia 300 zł ( dół + gorset ) co ja mam teraz poczac heheh pozdrawiam asia ( jutro jak srobie test dam znac )

witaj elzbietko zrobiłam est dzis wyszedł negatywnie :-( a temperaturke mam wysoka bo dzis zostało 3 dni do @ a ja mam dzis rano 37,1 nic z ego nie kapuje jestem coraz bardziej zdezorientowana :-( poczekam 3 dni i zobacze czy @ przyjdzie oby nie przyszła :-)) pozdrawiam was kofffane cieplutko asia

elzbietko znowu pojawiła mi sie 2 kreseczka bardzo słaba .. po 2 godzinach od zrobienia tesciku .. ale wiem ze jak moje testy lezałay w szafe nawet 7 dni to nigdy takiego przypadku nie miałam !!!!! ta 2 kreseczka to zarys tak jakby cien tej pierwszej ale troszke ja widac bo maz sie nie wpatruje tylko bierze test do reki i widzi czyli ja nie mam omamów heheheh co mam o tym sadzic ??? asia

reklama
witajcie kofffane :-)) ale sie dzisiaj okropnie czuje łepek mnie tak boli ze szok :-( brzucio tez (cały czas mam kolke :-( ) temperaturka ciała tez 37,2 ale to moze byc skok od bulu głowy heheh nic mi sie nie chce :-( a dzis idziemy na urodzinki do znajomego niewiem czy pójde eh szkoda gadac :-( bardzo szybko sie mecze :-( pozdrawiam was kofffane goraco asia ps..elzbietko jak bedziesz prosze odpisz mi na nurtujace mnie pytania bo ja tu oszaleje niewiem co jest grane ... boze jak ja wytrzymam do srody hehe

Do góry