reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Witam,jestem tu pierwszy raz..Mam problem z okresem.mam nadzieje,ze bedziecie w stanie mi pomoc.
Okres spoznia mi sie jakies 10 dzni.Kilka dni po ewentualnum zaplodnieniu bardzo bolaly mnie sutki przez jakies 2dni.Potem w dniach spodziewaniej miesiaczki mialam bialawa wydzieline ok 3 dni.Teraz od 4 dni po kazdym siusianiu mam nie wielka wydzieline w kolorze kawy z mlekiem.Czasem dopadaja mnie mdlosci,ale obawiam sie,ze moge sobie to po prostu wmawiac(sila sugestii)Teraz sasiadka piecze mieso i nie moge zniesc tego zapachu...Dodam ze dzisiaj zrobilam test i wyszedl negatywny.Czy ktoras z was moglaby mi cos doradzic.Prosze..

witajcie koffane dziewczynki ;D dawno mnie nie było jednak co dziennie sprawdzam "nowosci " na bb :laugh: :laugh: ja powazne starania zaczynam od konca pazdziernika :D ale i juz teraz zdaza nam sie z mezusiem zapomniec jak sie przytulamy ;D ;D ;D hehehe moze uda nam sie "wpasc" hehe pozdrawiam was cieplutko i dobranooc wszystkim asia

CZescELZBIETKA to znowu ja !!! Wlasnie imprzuje z przyjaciolka ;) (to jest ta imprezka o ktora Cie ostatnio pytalam) i sie SPRZECZAMY !!! Prosze powiedz nam czy mozna zajsc w ciaze podczas @???
milego weekendu !!

reklama
Do góry