reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Witajcie dziewuszki, ale mnie tu dawno nie było. Ale strasznie mało mam czasu, szczególnie żeby posiedzieć na necie.

A tak wogóle to próbuje znaleźć odpowiedź na moją obecną sytuację. @ spóźnia mi się już 3 dzień a testy ciążowe wychodzą negatywne. Od laparoskopii nie miałam takich historii i zastanawia mnie ten fakt, tym bardziej, że nic nie wskazuje na to żeby @ miałą przyjść, bo jak zawsze przed @ boli mnie brzuch, tak teraz czuje się świetnie, no może po za tym że mogłabym spać i jeść i nic innego nie robić. Jak do środy ta wredna @ nie przyjdzie, to ja odwiedze mojego ginekologa. Już znalazłam trochę informacji czemu @ może się spóźniać, ale nie pasuje do żadnego zaproponowanego rozwiązania.

A moje słoneczko śmieje się ze mnie, że ostatnio tak ją wyklinałam, że się na mnie obraziłą i teraz przyjść nie chce :) Już sama nie wiem co o tym wszystkim myśleć, mam wszystkie objawy jak na @, prócz tego cholernego bulu w podbrzuszu, bolące piersi, parcie na pęcherz i coś co męczy mnie od 2 tygodni to stan podgorączkowy (36,8-37,2).

Może wy coś wymyślicie?

Pozdrawiam i ściskam wszystkie starające się.

Ps:za parę dni będę już miałą internet u siebie, więc będę częściej do was zaglądać :)

reklama
Tyle, ze u mnie wszystkie testy owulacyjne pokazały, że owulacji niet! Ciąży też niet! @ też niet :) A poza tym jak kiedyś miałam przesunięcie owulacji, to @ i tak przyszła w terminie.

Sol pisze:
Tyle, ze u mnie wszystkie testy owulacyjne pokazały, że owulacji niet! Ciąży też niet! @ też niet :) A poza tym jak kiedyś miałam przesunięcie owulacji, to @ i tak przyszła w terminie.
u mnie lekarz specjalista od leczenai niepłodnosci dzien przed moim pozytywnym testem ciążowym powiedział ze wtym cyklu owulacji nie było :p
nie można do końca wierzyc testom i lekarzom ;)
trzymam kciuki zeby @ nie przyszła a pokazała sie druga krecha na ciażowym tescie :)

Test dalej jest na niet i @ na niet :) Akurat tym drugim się nie martwie, bo czuje się super, nic mnie nie boli, a zawsze bolało na dzień przed, a teraz święty spokój. Jutro albo w czwartek pójdę na HcG beta do laboratorium u mnie w szpitalu, to wtedy się wszystko okaże :)
A jak na razie jestem pełna energii, bo mnie nic nie boli, zarazem senna i z huśtawką nastrojów taką, że moje słońce już pęka ze śmiechu :)

Witajcie dziewczynki.Dziekuje za wspaniałe i tak serdeczne gratulacje.Dopiero dzisiaj siadłam na internet wiec z wielkim opóznieniem dziekuje wam wszystkim.Przesyłam wszystkim sterajacym moc ciąząwych fluidków.Ciesze sie strasznie i zycze wam z całego serduszka abyscie cieszyły sie szybko tak jak ja

Moimi objawami sa brak miesiaczki, bol sutkow, klucie w podbrzuszu i chyba jeszcze smaki ale tak troche, ale ogolnie czuje sie jakbym nie byla w ciazy :)

reklama
Do góry