reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

MALINKO, wchodzisz na TWOJE KONTO, dalej jest po lewej tka rubryka ZMIEŃ PROFIL, i tam wchodzisz w DANE PUBLICZNE.zaznaczasz kropeczke przy Wyślę własny obrazek, klikasz PRZEGLĄDAJ, wybierasz obrazek ze swojego kompa, klikasz otwórz i następnie ZACHOWAJ ZMIANY (na samym dole). i powinno zadziałac :)

reklama
Dziewczyny nie sądzicie że Elżbietak jest pomocna zawsze i każdemu?
Elżbietka bardzo Cię za te rady cenie!!!! Pozdrawiam!! :) :) :)

tak monia masz racje elzbietka jest cool!!!!!!!!! a tak apropo dzisiaj mam 13 dzien podwyzszonej temperaturki a test zrobie nie w piatek a w czwartek jeszcze jutro sie przemecze z tym czekaniem z ta niepewnoscia mam znajomego gina i powiedział mi ze jak temperaturka jest podwyzszona 14 dni to ju prawie ze na 100% ciaza podniósł mnie na duchu wiec w czwartek zaraz wam napisze jak wyszło o ile nie dostane @ pozdrawiam asia a co wy o tej temperaturce myslicie????????

pchełko ja miałam podwyższoną temperaturę 15 dni a 16 dostałam @, oczywiście chciałabym żeby tobie się to nie przytrafiło i życze ci z całego serca fasolki

Witam wszystkich serdecznie! Jestem właśnie w szósty tygodniu ciąży. Udało nam się zafasolkować w trzy miesiące po odstawieniu antykoncepcji. Pierwsze objawy? Ból piersi i ich powiększenie, kłucie w okolicach jajników, senność, zmęczenie. Zaczął się drugi miesiąc, a ja zaczynam się trochę niepokoić, bo naczytałam się o nudnościach, wymiotach, reagowaniu na zapachy, a u mnie nic. Dobrze się czuję, od czasu do czasu bolą mnie piersi i brzuch, ale żadnych nudności! Wręcz przeciwnie, apetyt dopisuje mi jak nigdy, ciągle jestem głodna. Czy to normalne? Trochę się boję, bo wiele z moich koleżanek poroniło w pierwszym trymestrze i teraz każdy "odchył" od opisywanych obajwów jest dla mnie niepokojący! Na razie nikomu z mężem nie powiedzieliśmy - nie chcemy zapeszyć.

Hej Pytia-witam serdecznie i graaaaatuluje-nic się nie martw tak jak różni są ludzie tak są różne objawy ciąży nie każda ma takie same książkowe objawy-to ,że się dobrze czujesz to super powinnaś się cieszyć ,bo nie które ciężarne w tym momencie na pewno Ci tego zazdroszczą,a o poronienie się nie martw i nie myśl o tym -teraz powinnaś być szczęśliwą przyszłą mamusią  ;D.Ja odstawiłam antykoncepcje już pod koniec stycznia ale zaczeliśmy starania o drugą dzidzie pod koniec lutego i narazie nic ,żadnych efektów,ale napewno też mi się nie długo uda prześlij mi tu te piękne ciążowe fluidki.Życzę Ci duuuużo zdrówka i wspaniałego samopoczucia. ;D

reklama
dziewczynki nie wytrzymałam i zrobiłam test niestety negatywny :mad: :mad: :mad: ale jak @ nie mam tak nie mam nie robiłam z rannego moczy bo jak jestem w ciazy to i tak powinien wyjsc brzuszek mnie nie boli tak jak na @ tylko od piatku do niedzieli tak mnie bolał poradcie mi bo juz sie martwie ze ze mna cos nie tak jest :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Do góry