reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

No tak ! Jestem tu pierwsza :mad: a DLACZEGO ???? bo chodze siku w nocy a rano przez to siku budze sie o 7 :mad: jak dlugo jeszcze ???????????

reklama
witajcie, długo sie nie oddzywałam bo nie mialam nastroju. Niestety nie jestem w ciąży. Pchełko testu nie robiłam, ale dostałam normalną @ taką jak zwykle więc ciąża wykluczona, moje przeczucia sie nie spełniły widać nie mam kobiecej intuicji. :(

MYSIA slonko bardzo mi przykro nnie zalamuj sie

MALOGSIA widac juz brzusio jest malutki i okraglutki jak pileczka mala :) no i ubrania nie wszystkie pasuja :) jak sie dotchnie to wydaje sie jeszcae wiekrzy niz jak widac:) kumpela kotra ostanio spotkalam nie wiedziala ze jestem w ciazy ale po brzusiu zauwazyla wiec sporo mosi byc widaC:)

misiu skarbie ja wciaz czekam dzis mam 26 dzien cyklu wiec góra jutro powinnam dostac brzuszek mnie bolał tak jak bym miała dostac @ w piatek do niedzieli a teraz spokuj jakreka odjac a zawsze jak mnie bolał to na 2 dzien dostawałam @ ale test robie dopiero w piatek o ile nie dostane @ ale te czekanie mnie wykancza wstałam dzis o 7 bo strasznie siusiu mi sie chciało pozdrawiam nie załamój sie a ja sie boje zrobic test zebym sie znowu nie smuciła ale co ma byc to bedzie w 1 ciazy wykryłam ja bardzo szybko bo 6 dni po @ wiec musiałam zajsc miesiac wczesniej i jeszcze na @ mi trafilo i miałam taki instynkt ze jestem w ciazy i koniec paweł mój maz leciał o 24 do apteki nocnej po test bo nie dałam mu spokoju ale przeczucie jest czasem mylace akurat wtedy mnie nie myliło zobaczymy jak jest teraz hihihihi ::) ::) ::)pozdrawiam jak co napisze zaraz

reklama
Do góry