reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

MALINKO, wchodzisz na TWOJE KONTO, dalej jest po lewej tka rubryka ZMIEŃ PROFIL, i tam wchodzisz w DANE PUBLICZNE.zaznaczasz kropeczke przy Wyślę własny obrazek, klikasz PRZEGLĄDAJ, wybierasz obrazek ze swojego kompa, klikasz otwórz i następnie ZACHOWAJ ZMIANY (na samym dole). i powinno zadziałac :)

reklama
Dziewczyny nie sądzicie że Elżbietak jest pomocna zawsze i każdemu?
Elżbietka bardzo Cię za te rady cenie!!!! Pozdrawiam!! :) :) :)

tak monia masz racje elzbietka jest cool!!!!!!!!! a tak apropo dzisiaj mam 13 dzien podwyzszonej temperaturki a test zrobie nie w piatek a w czwartek jeszcze jutro sie przemecze z tym czekaniem z ta niepewnoscia mam znajomego gina i powiedział mi ze jak temperaturka jest podwyzszona 14 dni to ju prawie ze na 100% ciaza podniósł mnie na duchu wiec w czwartek zaraz wam napisze jak wyszło o ile nie dostane @ pozdrawiam asia a co wy o tej temperaturce myslicie????????

pchełko ja miałam podwyższoną temperaturę 15 dni a 16 dostałam @, oczywiście chciałabym żeby tobie się to nie przytrafiło i życze ci z całego serca fasolki

Witam wszystkich serdecznie! Jestem właśnie w szósty tygodniu ciąży. Udało nam się zafasolkować w trzy miesiące po odstawieniu antykoncepcji. Pierwsze objawy? Ból piersi i ich powiększenie, kłucie w okolicach jajników, senność, zmęczenie. Zaczął się drugi miesiąc, a ja zaczynam się trochę niepokoić, bo naczytałam się o nudnościach, wymiotach, reagowaniu na zapachy, a u mnie nic. Dobrze się czuję, od czasu do czasu bolą mnie piersi i brzuch, ale żadnych nudności! Wręcz przeciwnie, apetyt dopisuje mi jak nigdy, ciągle jestem głodna. Czy to normalne? Trochę się boję, bo wiele z moich koleżanek poroniło w pierwszym trymestrze i teraz każdy "odchył" od opisywanych obajwów jest dla mnie niepokojący! Na razie nikomu z mężem nie powiedzieliśmy - nie chcemy zapeszyć.

Hej Pytia-witam serdecznie i graaaaatuluje-nic się nie martw tak jak różni są ludzie tak są różne objawy ciąży nie każda ma takie same książkowe objawy-to ,że się dobrze czujesz to super powinnaś się cieszyć ,bo nie które ciężarne w tym momencie na pewno Ci tego zazdroszczą,a o poronienie się nie martw i nie myśl o tym -teraz powinnaś być szczęśliwą przyszłą mamusią  ;D.Ja odstawiłam antykoncepcje już pod koniec stycznia ale zaczeliśmy starania o drugą dzidzie pod koniec lutego i narazie nic ,żadnych efektów,ale napewno też mi się nie długo uda prześlij mi tu te piękne ciążowe fluidki.Życzę Ci duuuużo zdrówka i wspaniałego samopoczucia. ;D

reklama
dziewczynki nie wytrzymałam i zrobiłam test niestety negatywny :mad: :mad: :mad: ale jak @ nie mam tak nie mam nie robiłam z rannego moczy bo jak jestem w ciazy to i tak powinien wyjsc brzuszek mnie nie boli tak jak na @ tylko od piatku do niedzieli tak mnie bolał poradcie mi bo juz sie martwie ze ze mna cos nie tak jest :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Do góry