reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
miałam na wczoraj a nigdy mi sie nie spóznia czy to wogóle mozliwe ze jestem atest tego nie wykrył a ogólnie to martwia mnie te bóle które miałam a teraz nic :mad: :mad: :mad: :mad:

Może poprostu Ci się spużnia ja też zawsze miałam regularne a osatnio zaczeło mi coś świrować,i np.miesiąc temu spużnienie aż 5 dni a teraz tylko jeden dzień-wiesz może stres ciągłe myślenie o ciąży ,upały itp.wszystko to może działac na opużnienie @

pytia witam ci ena BB i baaaaaaaaaaaaardzo mocno gratuluje!! nie przejmuj sie brakiem nudności, to nie jest reguła!! poza tym nudności to objaw subiektywny, wiec nie wypatruj ich, bo jeszcze w końcu przyjdą ::)
i super że tak szybko udało ci sie zafasolkowac!!!
ja pigułki odstawiłam w listopadzie 2003, ale o dzidzie staramy sie od styczeń/luty 2004. jak na razie nic...

reklama
Pytia serdeczne gratulacje :)
Nie martw się innymi objawami ciąży niż koleżanek raczej się ciesz że narazie nie masz mdłości-nic przyjemnego!Oby Cię ominęło :)

Do góry