reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

PYTIA nawet nie wiesz jak bardzo gratuluje Ci twojego szczescia z całego mojego serduszka I ciesze sie razem z tobą.Nic sie nie martw moja mama tez nie miała zadnych objawów (oprócz tych co ty masz ) ,ale wierze ci ze niepokoi cie kazda sytuacja.Nie jestem w ciąży i nigdy nie byłam ale wyobrazam sobie jak ja bym sie bała o moją kruszynke.Mysl pozytywnie i nie zadręczaj sie złymi myslami .A jesli wierzysz w Boga tak mocno jak ja to idz do koscioła i daj na msze za twoje malenstwo.To napewno cie uspokoi.Ja mam zamiar tak zrobic,ofiaruje Matce Najswietrzej moje dzieciątko jak tylko sie dowiem ze nosze je pod sercem.A nie warto sie denerwowac i zamartwiac bo twój zły stan psychiczny moze tylko zaszkodzic malenstwu,trzeba sie tylko cieszyc cieszyc i jeszcze raz cieszyc....BEDZIE DOBRZE

reklama
Przykro mi pchełko :( Ja wierze że bede w ciąży wtedy kiedy to będzie dla mnie i dla dziecka najlepsze a nie wtedy kiedy ja chce już nie bede nic sprawdzać ani mierzyć temperatury bo to jest bez sensu

Kochane dziewuszki najlepiej gdy oprócz swoich facetów zaskoczymy się same :laugh: . Tak więc odprężmy się a dzidziuś pojawi się wtedy gdy będzie najlepszy na to czas tak jak to pisze Mysia. Główki do góry mamy lato!! ;D ;D ;D ;D ;D

To jeszcze ja się od dzisiaj przyłanczam do oczekujących fasolek :)

Bardzo fajne forum, bardzo mile mamy i oczekujące mamy i starające się mamy.

A to miejsce jest dla mnie tzn. dla nas .... staramy sie o malutka fasolek :) I mam nadzieje, ze niedlugo bede mogla w tym watku opidac jakies objway.

Pozdrawiamw wszystkich starajacych sie rodzicow :)

reklama
Do góry