reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

O dziewczyny dzieki śliczne za powitanie i nie martwcie sie , moja siostra też długo czekała, dwa razy poroniła i potem długo nie mogła zajść w ciąże a teraz troje bąbli biega po domu, ale oczywiście nie naraz hahaha, chociaż wiem że cięzko wytrzymać i jak nadeszła @ to ma się handre i wszyscy cie denerwuja , mi pomagało jak trochę po cichu pobeczałam. Mam pytanko czymoże któraś mieszka niedaleko Olkusz? to miasto 40 km od Krakowa.

reklama
Ja Szczecin wiec tez nie te strony !! A wiecie, dzis bylam w miescie ogladac suknie slubne....kurcze taki wybor , ze masakra !! Nie wiem jak ja sie zdecyduje na jakas :mad:

pchełka10.05 rob ten test !!!!!!!!!!!! bo juz nie wytrzymam :laugh:

Hej kobitki kochane ja wlasnie wrocilam z wypadu z psiapsiokla ale bylo siuper ale jak goraco :(popatrzylam jak mamuski zapitalaja z maluszkami po tkaim sloncu i stwierdzilam ze ja tka nie bede

małgosiu sama nie moge w to uwierzyc ale bede konsekwentna poczekam do piatku o ile nie dostane @ tyle juz czekałam (1-5 tyg) wiec te 2.5 dnia mnie nie zbawi a z drugiej strony boje sie go zrobic boje sie negatywnego wyniku pozdrawiam dam znac w piatek zaraz jak zrobie asia ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
Do góry