reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

A ja sie zastanawiam. Bo codzienie sobie pije takiego Pluszzzzza witaminaC+multiwitamina (sa tam nawet foliany) no i zastanawiam sie czy to mozna w ciazy. Nie ma nic na opakowaniu ze nie wolno. W sumie to nie wapno tylko kompleks witamin w formie takiej tabletki mussujacej - pije ja zeby sie nie przeziebic bardziej :> Jak myslicie?

kahaka kupilam wczoraj szalwie patrze w domu a tam jest napisane ze NIE WOLNO STOSOWAC W CZASIE CIAZY! <SZOK> :( to ja juz nie wiem :/

reklama
Mononoke, pić może i nie wolno, ale ja to sobie tylko wącham ;-) i powiem Ci, że po 2 takich inhalacjach katar polazł! A z tym PLUSZEM to ja nie wiem.

mam takie głupie pytanie... czy mogę być w ciąży mimo że beta z krwi wyszła 0? owu miałam 16dc, betę zrobiłam 27dc, czy jest taka możliwość że ciąża nie została wykryta? niby miałam okres ale trwał on 2 dni + 2 dni lekkiego plamienia...
proszę o odp.

Mononoke przeżuć się lepiej na ciążowe witaminki a zioła wcale nie są takie niewinne.

Martusia masa by się zmarnowała,a makowca prawie już nie ma:-D I jak to nie ma a Hanibal????

Majorka po takim czasie powinna już wyjść beta.Który masz dzień cyklu?? Jak wygląda u Ciebie normalna @???

Czesc Laseczki ....
Ale mi niedobrze ... kolejny raz 2 odruchy wymiotne... mielismy nie mowic nikomu o ciazy ale jak nie powiem tesciowej zeby przestala palic w moim towarzystwie albo w lazience to sie wykoncze chyba :/

Wezme te ziola i wszystko co mam a przeziebienie i pokaze lekarzowi. Niech sam zadecyduje co mi wolno.

znalazlam w internecie....
Szałwii powinny unikać także kobiety w ciąży – szałwia zaliczana jest do ziół, które mogą spowodować poronienie, choć działanie takie nie zostało jeszcze dokładnie zbadane – oraz kobiety karmiące, roślina ta bowiem zmniejsza laktację.

Ostatnia edycja:
Witajcie kochane.
Wiecie moze jak dlugo utrzymują sie mdłości ?? ja orzez cale dnie jestem jak zombie. Nic nie jem,caly czas spie i jest mi niedobrze... nawet nie mam siły nigdzie wyjsc z domu.

mam takie głupie pytanie... czy mogę być w ciąży mimo że beta z krwi wyszła 0? owu miałam 16dc, betę zrobiłam 27dc, czy jest taka możliwość że ciąża nie została wykryta? niby miałam okres ale trwał on 2 dni + 2 dni lekkiego plamienia...
proszę o odp.

ja bete robilam w 34dc i wyszla mi 5,1 pani w lab stwierdzila ze nic z tego a po dwoch tyg widzialam juz serduszka na usg:)

reklama
normalnie okres trwa u mnie jakieś 4dni + 1-2 dni plamienia. teraz mam jakby nowy cykl, tak jak pisałam w 16dc miałam owu, w 27dniu robiłam betę z krwi - cykl ten trwał 32 dni, teraz jest jakby w 19dc i jutro mam wizytę u gin, bo w 13dc zobaczyła coś na macicy co wygląda na usg jak jajko, no i jeszcze nie miałam owu a biorę clo więc już powinnam być po owu....
wątpię żebym była w ciąży, ale od jakichś dwóch dni chodzę siku co dwie godziny (jakby z zegarkiem w ręku)
trochę chaotycznie napisałam...

Do góry