reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Ja poprzednio juz przed terminem @ chodzilam siusiu na potege ale wtedy myslalam, ze to efekt choroby :D Nie martwsie brakiem objawow, ostatnio rozmawialam o tym z jedna fajna pielegniarka i mowia ze to tylko powod do radosci bo jak sie bobas pieknie rozwija a mama dobrze sie czue to nie moze byc nic lepszego :) Ale jak Cie bardzo korci to rob bete co jakis czas... :)

reklama
Cze laski:-)
Kahaka
dzidziuś odczuwa endorfinki razem z nami;-) nic mu się nie stanie.
Mononoke żygu żyg:-D

Mama pożyjemy zobaczymy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Kaha a Ty gdzie?? W kupie raźniej

DZiewczyny po lutce piersi mam mniej napięte i sutki nie są juz tak opuchnięte i bolesne JUUUUUUUPIIIIIIIIIII!!!!!!!!

poziomki, to może na mnie ta lutka tak działa, że nie mam objawów żadnych? Bo ja juz ją biorę od owu i piersi mam cały czas miękkie. Chociaż z drugiej strony patrząc to progesteron, więc powinien działaś odwrotnie...:confused:

Kahaka też o tym pomyślałam bo suty miałam jak ogromne truskawy a booolały!!! Nie mogłam się umyć!! Teraz są prawie normalne:tak:

Agusia a ja lubie "na spiocha";-)

Ale tu cisza dziś...pewnei dziewczyny odsypiają ;-)
A tu dzień już się kończy.
Obejrzałabym coś w tv, ale jak zwykle nic nie ma ciekawego.

reklama
kahaka-ja właśnie wróciłam od rodziców, włączyłam tv a tu nic nie ma... obejrzę zaraz na vive "Disco ponad wszystko" czyli program disco-polo :D

poziomki-ty zamiast odpoczywać to sobie zajęcia znajdujesz ;p trzeba było sobie darować makowca ;)

Do góry