reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Ja poprzednio juz przed terminem @ chodzilam siusiu na potege ale wtedy myslalam, ze to efekt choroby :D Nie martwsie brakiem objawow, ostatnio rozmawialam o tym z jedna fajna pielegniarka i mowia ze to tylko powod do radosci bo jak sie bobas pieknie rozwija a mama dobrze sie czue to nie moze byc nic lepszego :) Ale jak Cie bardzo korci to rob bete co jakis czas... :)

reklama
Cze laski:-)
Kahaka
dzidziuś odczuwa endorfinki razem z nami;-) nic mu się nie stanie.
Mononoke żygu żyg:-D

Mama pożyjemy zobaczymy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Kaha a Ty gdzie?? W kupie raźniej

DZiewczyny po lutce piersi mam mniej napięte i sutki nie są juz tak opuchnięte i bolesne JUUUUUUUPIIIIIIIIIII!!!!!!!!

poziomki, to może na mnie ta lutka tak działa, że nie mam objawów żadnych? Bo ja juz ją biorę od owu i piersi mam cały czas miękkie. Chociaż z drugiej strony patrząc to progesteron, więc powinien działaś odwrotnie...:confused:

Kahaka też o tym pomyślałam bo suty miałam jak ogromne truskawy a booolały!!! Nie mogłam się umyć!! Teraz są prawie normalne:tak:

Agusia a ja lubie "na spiocha";-)

Ale tu cisza dziś...pewnei dziewczyny odsypiają ;-)
A tu dzień już się kończy.
Obejrzałabym coś w tv, ale jak zwykle nic nie ma ciekawego.

reklama
kahaka-ja właśnie wróciłam od rodziców, włączyłam tv a tu nic nie ma... obejrzę zaraz na vive "Disco ponad wszystko" czyli program disco-polo :D

poziomki-ty zamiast odpoczywać to sobie zajęcia znajdujesz ;p trzeba było sobie darować makowca ;)

Do góry