reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

A Ty mnie z Pluszzzzem. Mnie facet tez powiedzial w aptece ze szalwie mozna a tu taki zonk :/ Wiem, ze mozna rumianek wciagac :D Wiec chyba sobie powdycham rumianek :p
A witaminki ciazowemam wiec od dzisiaj koniec z Pluszzzem (choc mysle ze gdyby cos bylo nie tak to napisaliby ze w ciazy nie wolno - a nie ma nic) no i bede brala Feminatal :D
Ide na obiadek, juz sie lepiej czuje .... tylko nie moge sobie wziasc urlopu qa wszystkie labolatoria u nas przyjmuja do 10:00 :(
Buziaki, odezwe sie jak wroce dodomku (jestesmy u mamusi mojej :p ).
Buziakiii :*:*:*:*:

Kahaka a Ty sie kochana nie stresuj :*:*:*:*

reklama
Ja sobie tą szałwię 2 razy powdychałam i nie sądzę, żeby mogła mi zaszkodzić. A katar sobie poszedł. Ja też biorę Feminatal.
Martusia za raz zerknę do Ciebie na 28 dni.

Ostatnia edycja:
Cze lasencje ja też biore feminatal:-)

Kahaka ja tez myślę że Ci nie zaszkodziło:tak:

Mononoke z petami goń!!!! Bo szkoda Was truć!!!:wściekła/y: A propo palenia 1 stycznie minęło mi 4 lata jak nie palę:-)

Majorka daj znać co gin powiedział!! Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&żeby jednak:tak:

Misia mdłości utrzymują się do początku 4 miesiąca ale w skrajnych przypadkach mogą trwać do końca

Cze kochane:-)
monooke goń teściową z tymi petami:wściekła/y: czego jak czego ale teraz twój dzidziuś nie potrzebuje smrodu jej papierosów:no:
poziomki gratuluje wytrwania w takim mądrym postanowieniu:-) jak tam kompletowanie wyprawki idzie? ja nie wiem od czego zacząć:baffled:
kahaka wdychanie nie powinno Ci raczej zaszkodzić:-)
misia nie chcę Cię martwić ale mi nudności i wymioty utrzymywały się do 16 tygodnia prawie codzień a i nawet teraz czasem mnie weźmie:crazy:
majorka witam witam na forum:-)
martusia co tam u Ciebie:-)?

Rozmawialismy z tesciowa... no zachwycona nie jest ale sie zgodzila... radosci jakies specjalnej tez u niej nie widzialam z powodu mojej ciazy no ale coz... za pierwszym razem tez tak bylo :/ Za to moja mama prawie oszalala ze szczescia ;p

Feminatal dzisiaj wezme pierwszy ;p Kahaka a bierzesz dodatkowo kwas foliowy czy wystarcza Ci Ten w Feminatalu?

Misia - wiesz z tymi mdlosciami i zyganiem jest roznie - ja dzisiaj zaliczylam juz pierwsza rozmowe z panem klopem ;p mmmm za mandarynki i kapustka :D

Mononoke, mnie gin kazała brać tylko Feminatal.
poziomki, gratuluje rocznicy nie palenia :tak: mnie na szczęście nigdy do fajek nie ciągnęło i nawet nie próbowałam nigdy. No raz, na swoim panieńskim pociągnęłam hehe.
kamia, kompletuj wyprawkę, kompletuj :tak: Ja tam sobie już różne rzeczy oglądam na allegro. Wózek podoba mi się Tako Jumper X - moja kumpela ma i bardzo sobie chwali. A w pokoju malucha chcę zrobić coś fajnego na ścianie. Bardzo podoba mi się to Naklejki Kolorowe Drzewko

Ja też chcę mdłości albo bolące cycki!!!!:wściekła/y:

Poziomki gratuluję wytrwałości:-). Mój niestety pali i boje się że nie przestanie:-(.
Kamia co do wyprawki to nie pomogę, ale już jedną rzecz kupiłam:zawstydzona/y:. Ponoć jest przesąd żeby nie kupować ale nie mogłam wytrzymać;-)

reklama
Wciagnelam sie w ogladanie tych naklejek :D sliczne, ale nasz maluszek bedzie mial swoj pokoj dopiero za jakies 3 lata :D (najwczesniej ) wiec poki co musze odpuscic:> A wozki to masakra... tyle ladnych z dobrymi opiniami ze nie wiadomo na co patrzec ;p

Kahaka ludzie pisza ze ten Tako Jumper X jest ciezki :> Ale to juz problem mezow ;p

Do góry