reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

A Ty mnie z Pluszzzzem. Mnie facet tez powiedzial w aptece ze szalwie mozna a tu taki zonk :/ Wiem, ze mozna rumianek wciagac :D Wiec chyba sobie powdycham rumianek :p
A witaminki ciazowemam wiec od dzisiaj koniec z Pluszzzem (choc mysle ze gdyby cos bylo nie tak to napisaliby ze w ciazy nie wolno - a nie ma nic) no i bede brala Feminatal :D
Ide na obiadek, juz sie lepiej czuje .... tylko nie moge sobie wziasc urlopu qa wszystkie labolatoria u nas przyjmuja do 10:00 :(
Buziaki, odezwe sie jak wroce dodomku (jestesmy u mamusi mojej :p ).
Buziakiii :*:*:*:*:

Kahaka a Ty sie kochana nie stresuj :*:*:*:*

reklama
Ja sobie tą szałwię 2 razy powdychałam i nie sądzę, żeby mogła mi zaszkodzić. A katar sobie poszedł. Ja też biorę Feminatal.
Martusia za raz zerknę do Ciebie na 28 dni.

Ostatnia edycja:
Cze lasencje ja też biore feminatal:-)

Kahaka ja tez myślę że Ci nie zaszkodziło:tak:

Mononoke z petami goń!!!! Bo szkoda Was truć!!!:wściekła/y: A propo palenia 1 stycznie minęło mi 4 lata jak nie palę:-)

Majorka daj znać co gin powiedział!! Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&żeby jednak:tak:

Misia mdłości utrzymują się do początku 4 miesiąca ale w skrajnych przypadkach mogą trwać do końca

Cze kochane:-)
monooke goń teściową z tymi petami:wściekła/y: czego jak czego ale teraz twój dzidziuś nie potrzebuje smrodu jej papierosów:no:
poziomki gratuluje wytrwania w takim mądrym postanowieniu:-) jak tam kompletowanie wyprawki idzie? ja nie wiem od czego zacząć:baffled:
kahaka wdychanie nie powinno Ci raczej zaszkodzić:-)
misia nie chcę Cię martwić ale mi nudności i wymioty utrzymywały się do 16 tygodnia prawie codzień a i nawet teraz czasem mnie weźmie:crazy:
majorka witam witam na forum:-)
martusia co tam u Ciebie:-)?

Rozmawialismy z tesciowa... no zachwycona nie jest ale sie zgodzila... radosci jakies specjalnej tez u niej nie widzialam z powodu mojej ciazy no ale coz... za pierwszym razem tez tak bylo :/ Za to moja mama prawie oszalala ze szczescia ;p

Feminatal dzisiaj wezme pierwszy ;p Kahaka a bierzesz dodatkowo kwas foliowy czy wystarcza Ci Ten w Feminatalu?

Misia - wiesz z tymi mdlosciami i zyganiem jest roznie - ja dzisiaj zaliczylam juz pierwsza rozmowe z panem klopem ;p mmmm za mandarynki i kapustka :D

Mononoke, mnie gin kazała brać tylko Feminatal.
poziomki, gratuluje rocznicy nie palenia :tak: mnie na szczęście nigdy do fajek nie ciągnęło i nawet nie próbowałam nigdy. No raz, na swoim panieńskim pociągnęłam hehe.
kamia, kompletuj wyprawkę, kompletuj :tak: Ja tam sobie już różne rzeczy oglądam na allegro. Wózek podoba mi się Tako Jumper X - moja kumpela ma i bardzo sobie chwali. A w pokoju malucha chcę zrobić coś fajnego na ścianie. Bardzo podoba mi się to Naklejki Kolorowe Drzewko

Ja też chcę mdłości albo bolące cycki!!!!:wściekła/y:

Poziomki gratuluję wytrwałości:-). Mój niestety pali i boje się że nie przestanie:-(.
Kamia co do wyprawki to nie pomogę, ale już jedną rzecz kupiłam:zawstydzona/y:. Ponoć jest przesąd żeby nie kupować ale nie mogłam wytrzymać;-)

reklama
Wciagnelam sie w ogladanie tych naklejek :D sliczne, ale nasz maluszek bedzie mial swoj pokoj dopiero za jakies 3 lata :D (najwczesniej ) wiec poki co musze odpuscic:> A wozki to masakra... tyle ladnych z dobrymi opiniami ze nie wiadomo na co patrzec ;p

Kahaka ludzie pisza ze ten Tako Jumper X jest ciezki :> Ale to juz problem mezow ;p

Do góry