reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

A ja sie zastanawiam. Bo codzienie sobie pije takiego Pluszzzzza witaminaC+multiwitamina (sa tam nawet foliany) no i zastanawiam sie czy to mozna w ciazy. Nie ma nic na opakowaniu ze nie wolno. W sumie to nie wapno tylko kompleks witamin w formie takiej tabletki mussujacej - pije ja zeby sie nie przeziebic bardziej :> Jak myslicie?

kahaka kupilam wczoraj szalwie patrze w domu a tam jest napisane ze NIE WOLNO STOSOWAC W CZASIE CIAZY! <SZOK> :( to ja juz nie wiem :/

reklama
Mononoke, pić może i nie wolno, ale ja to sobie tylko wącham ;-) i powiem Ci, że po 2 takich inhalacjach katar polazł! A z tym PLUSZEM to ja nie wiem.

mam takie głupie pytanie... czy mogę być w ciąży mimo że beta z krwi wyszła 0? owu miałam 16dc, betę zrobiłam 27dc, czy jest taka możliwość że ciąża nie została wykryta? niby miałam okres ale trwał on 2 dni + 2 dni lekkiego plamienia...
proszę o odp.

Mononoke przeżuć się lepiej na ciążowe witaminki a zioła wcale nie są takie niewinne.

Martusia masa by się zmarnowała,a makowca prawie już nie ma:-D I jak to nie ma a Hanibal????

Majorka po takim czasie powinna już wyjść beta.Który masz dzień cyklu?? Jak wygląda u Ciebie normalna @???

Czesc Laseczki ....
Ale mi niedobrze ... kolejny raz 2 odruchy wymiotne... mielismy nie mowic nikomu o ciazy ale jak nie powiem tesciowej zeby przestala palic w moim towarzystwie albo w lazience to sie wykoncze chyba :/

Wezme te ziola i wszystko co mam a przeziebienie i pokaze lekarzowi. Niech sam zadecyduje co mi wolno.

znalazlam w internecie....
Szałwii powinny unikać także kobiety w ciąży – szałwia zaliczana jest do ziół, które mogą spowodować poronienie, choć działanie takie nie zostało jeszcze dokładnie zbadane – oraz kobiety karmiące, roślina ta bowiem zmniejsza laktację.

Ostatnia edycja:
Witajcie kochane.
Wiecie moze jak dlugo utrzymują sie mdłości ?? ja orzez cale dnie jestem jak zombie. Nic nie jem,caly czas spie i jest mi niedobrze... nawet nie mam siły nigdzie wyjsc z domu.

mam takie głupie pytanie... czy mogę być w ciąży mimo że beta z krwi wyszła 0? owu miałam 16dc, betę zrobiłam 27dc, czy jest taka możliwość że ciąża nie została wykryta? niby miałam okres ale trwał on 2 dni + 2 dni lekkiego plamienia...
proszę o odp.

ja bete robilam w 34dc i wyszla mi 5,1 pani w lab stwierdzila ze nic z tego a po dwoch tyg widzialam juz serduszka na usg:)

reklama
normalnie okres trwa u mnie jakieś 4dni + 1-2 dni plamienia. teraz mam jakby nowy cykl, tak jak pisałam w 16dc miałam owu, w 27dniu robiłam betę z krwi - cykl ten trwał 32 dni, teraz jest jakby w 19dc i jutro mam wizytę u gin, bo w 13dc zobaczyła coś na macicy co wygląda na usg jak jajko, no i jeszcze nie miałam owu a biorę clo więc już powinnam być po owu....
wątpię żebym była w ciąży, ale od jakichś dwóch dni chodzę siku co dwie godziny (jakby z zegarkiem w ręku)
trochę chaotycznie napisałam...

Do góry