reklama
Agusia8426
Fanka BB :)
Kahaka jest sens zakładania konta na 28dni? Co do wózków to mi się podobają takie na grubych oponach:-), a wręcz nie cierpię na 3 kółkach. Widziałam jak ojciec wywalił dzieciaka z takiego.
Ostatnia edycja:
Mononoke, X-Landery też niezłe ponoć, ale drogie właśni. A te Tako niecałe 1000 zł. Mężowi jak powiedziałam, że tyle wozek kosztuje, to mu szczęka opadła, bo myślał, że wózek to koszt 300-400 zł Faceci nie wiedzą w jakim świecie żyją. A co do wnoszenia wózka na moje 2 piętro to nie mam zamiaru. Zwłaszcza, że zazwyczaj będę sama z dzieckiem, to nie ma opcji. Będę go zostawiać na dole na klatce, pomyśli się o jakimś zabezpieczeniu.
Agusia8426
Fanka BB :)
Kahaka moja kumpela kupiła taką linkę jak do roweru i tym przypina wózek na klatce;-). Ja mieszkam na parterze więc nie mam problemu z wózkiem 5 schodków i w mieszkaniu jestem, a poza tym w bloku jest wózkarnia:-).
Agusia, właśnie o czymś takim myślałam. Nie wyobrażam sobie dźwigać wózka razem z dzieckiem na 2 piętro. Zresztą mieszkanie mamy małe, nie ma miejsca na wózek.
Zaraz goście do nas przyjdą, więc kończę pogaduchy. Miłego wieczoru.
Mononoke, daj mi trochę objawów ciążowych!
Zaraz goście do nas przyjdą, więc kończę pogaduchy. Miłego wieczoru.
Mononoke, daj mi trochę objawów ciążowych!
Mononoke, X-Landery też niezłe ponoć, ale drogie właśni. A te Tako niecałe 1000 zł. Mężowi jak powiedziałam, że tyle wozek kosztuje, to mu szczęka opadła, bo myślał, że wózek to koszt 300-400 zł Faceci nie wiedzą w jakim świecie żyją.
Mój przed chwila zrobil dokladnie to samo ;p
Agusia widze ze tez juz ostro planujesz Sluchaj to bierz sie do roboty powaznie ;p
Kamia_22
mamuśka Tymuśka 02.05.11
ja chorowałam na punkcie impalst bolder IMPLAST - twoje pierwsze cztery kółka, cena dośc bo cały zestaw ok 2 tys, kaska by była bo właśnie tyle obiecała teściowa na wózek, ale jak się porozglądałam na necie to trafiłam np na PRZEMKO - producent wzkw Baby-Merc i Car-Baby, opis podobny a cena o połowę niższa:-) i tak pomyślałam, że wybiorę się do sklepu i jeżeli po obejrzeniu na zywo okaże się fajny to wolę kupić ten a ten tysiak co zostanie spożytkować na inne rzeczy dla maluszka, bo tego jest a jest;-)
agusia mnie nawet tyle nie przesądy trzymają co nie znajomość płci:-( nie chcę wszytskiego kupować unisex a dzidziuś narazie tajemniczy;-)
x-landerach też słyszałam mnóstwo fajnych opinii, a tako jumper ma kumpela i muszę powiedzieć że na żywo naprwdę fajnie wygląda:-)
agusia mnie nawet tyle nie przesądy trzymają co nie znajomość płci:-( nie chcę wszytskiego kupować unisex a dzidziuś narazie tajemniczy;-)
x-landerach też słyszałam mnóstwo fajnych opinii, a tako jumper ma kumpela i muszę powiedzieć że na żywo naprwdę fajnie wygląda:-)
Kamia nie martw sie,na nastepnej wizycie u ginka popros o usg i wypatujcie co tam fasolka kryje ;p Ps. Kiedy masz nastepna wizyte?
Ja tez wole jeszcze nie ogladac wozkow ale strasznie mnie kusi
kahaka ja tych objawow tak naprawde wiele nie mam, oprocz braku miesiaczki
Jesli chodzi o to "niedobrze mi" to moze byc rownie dobrze reakcja na swiateczno-noworoczne przejedzenie :> Raz tylko zwymiotowalam dzisiaj ale to bylo po obiedzie i napchaniu sie mandarynkami, potem zwijalam sie ze smiechu i do tego stopnia sie smialam ze sie poryczalam i nie moglam sie opanowac wiec pewnie dlatego zwrocilam ;p Nie martw sie, wszystko jest ok
ps. Dziewczynki jakie badania najlepiej zrobic przed 1 wizyta u ginka? Bo umowilabym sie moze na przyszly tydzien
krew, mocz, beta, grupa krwi z rh(potrzebne do zalozenia karty ciazy) i co jeszcze????
Kamia doradz mi
Ja tez wole jeszcze nie ogladac wozkow ale strasznie mnie kusi
kahaka ja tych objawow tak naprawde wiele nie mam, oprocz braku miesiaczki
Jesli chodzi o to "niedobrze mi" to moze byc rownie dobrze reakcja na swiateczno-noworoczne przejedzenie :> Raz tylko zwymiotowalam dzisiaj ale to bylo po obiedzie i napchaniu sie mandarynkami, potem zwijalam sie ze smiechu i do tego stopnia sie smialam ze sie poryczalam i nie moglam sie opanowac wiec pewnie dlatego zwrocilam ;p Nie martw sie, wszystko jest ok
ps. Dziewczynki jakie badania najlepiej zrobic przed 1 wizyta u ginka? Bo umowilabym sie moze na przyszly tydzien
krew, mocz, beta, grupa krwi z rh(potrzebne do zalozenia karty ciazy) i co jeszcze????
Kamia doradz mi
reklama
A
Anulka198424
Gość
laseczki od srody mam zaczac brac femibion to inaczej feminatal tyle ze lekarz rozpisal mi 1razy1 tab a femibiom ma tabletki i kapsulki i to i to trzeba brac i nie wiem w koncu jak to pomozecie??
ja kwas wlasnie koncze a brac w zamian witaminki mam... moj gin powiedzial do 12 tc folik pozniej witaminki ...
ja kwas wlasnie koncze a brac w zamian witaminki mam... moj gin powiedzial do 12 tc folik pozniej witaminki ...