reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Dzień dobry!
kahaka Jak przez sen? Znaczy się mąż działał jak spałaś? Nie wiem czy to może zaszkodzić....

Ja w nocy słyszałam kota jak miauczy i go wołałam... przez sen... jak go wołałam to miauczał coraz głośniej... a wszystko dlatego, że był za oknem ;)

Czy u Was też tak wieje? i w dodatku deszcz pada :(

reklama
KAHAKA- tak sie czasem zdaża.. i gin mi powiedzial,ze orgazm w ciąży nie jest "zly" dla dziecka-a jeśli bedziecie dzialać to lepiej dzialać w gumce bo sperma ma takie wlasciwosci ,ze moze spowodować skurcze dlatego zaleca sie sex jak juz jest sie w terminie a dzidzia nie chce przyjść-ja tak wygonilam Dominika na świat :):))

MARTUSIA- witaj :)

Witam się i ja w Nowym Roku:-)
Dziwnie się czuje, lekko pobolewa mnie podbrzusze i czasem pojawi się jasno brązowe plamienie. Oto moje tempki:
26.12-okres (1)
27.12-okres(2)
28.12-okres(3)
29.12-okres(4)
30.12-okres(5)
31.12-36,25(6)
01.01.2011-36,70(7)+

Agusia widzę, że nowy rok powitałaś seksikiem hihihi :-p ta Twoja dzisiejsza tempka jakaś podejrzana, ile godz spałaś? Pewnie zakłócona.

wlasnie zaczelam plamic wiec @ sie rozkreca.jednak owulke dobrze wyczulam, sluz byl wtedy super jakosci, sexu bylo wtedy duzo, po sexie trzymalam nogi w gorze ale fasolki jak nie ma tak nie ma.ja juz nie wiem co mam myslec i robic.10 stycznia ide do ginki, ciekawe co mi powie.na razie dziewczynki opuszcze forum bo musze odpoczac od tego wszystkiego.

Czesc kahaka martusia i kacha!!!

kacha na co Ty nie odchodz :)
kahaka o ty ty ty nie ladnie tak orgazm sama przez sen! a fuj!

Ja mam dzisiaj jakies dziwne samopoczucie... rano zanim wstalam bylo mi niedobrze, potem sie poprawilo potem 2 razy mialam odruch wymiotny i caly dzien sie tak czuje nieswojo :/
Wczoraj dopadly mnie nerwobole i sie wkurzylam bo zawsze lapie mnie takie wkurzajace klucie w okolicach lewej piersi i serca... normalnie mnie trafia i nic na to wziasc nie moge nawet bo ciaza... no i dalej sprawdzam za kazdym razem w lazience czy nie ma czerwono. Aha, czesciej chodze siusiu :>

reklama
Mononoke, no i co ja poradze, samo się zrobiło :-p a ja siku chodze częściej dopiero od tygodnia. A mdłości nie miałam nawet raz. Wiem, że marudzę i że już to mówiłam, ale wkurzający ten brak objawów i bardzo stresujący.

Do góry