reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Dzień dobry!
kahaka Jak przez sen? Znaczy się mąż działał jak spałaś? Nie wiem czy to może zaszkodzić....

Ja w nocy słyszałam kota jak miauczy i go wołałam... przez sen... jak go wołałam to miauczał coraz głośniej... a wszystko dlatego, że był za oknem ;)

Czy u Was też tak wieje? i w dodatku deszcz pada :(

reklama
KAHAKA- tak sie czasem zdaża.. i gin mi powiedzial,ze orgazm w ciąży nie jest "zly" dla dziecka-a jeśli bedziecie dzialać to lepiej dzialać w gumce bo sperma ma takie wlasciwosci ,ze moze spowodować skurcze dlatego zaleca sie sex jak juz jest sie w terminie a dzidzia nie chce przyjść-ja tak wygonilam Dominika na świat :):))

MARTUSIA- witaj :)

Witam się i ja w Nowym Roku:-)
Dziwnie się czuje, lekko pobolewa mnie podbrzusze i czasem pojawi się jasno brązowe plamienie. Oto moje tempki:
26.12-okres (1)
27.12-okres(2)
28.12-okres(3)
29.12-okres(4)
30.12-okres(5)
31.12-36,25(6)
01.01.2011-36,70(7)+

Agusia widzę, że nowy rok powitałaś seksikiem hihihi :-p ta Twoja dzisiejsza tempka jakaś podejrzana, ile godz spałaś? Pewnie zakłócona.

wlasnie zaczelam plamic wiec @ sie rozkreca.jednak owulke dobrze wyczulam, sluz byl wtedy super jakosci, sexu bylo wtedy duzo, po sexie trzymalam nogi w gorze ale fasolki jak nie ma tak nie ma.ja juz nie wiem co mam myslec i robic.10 stycznia ide do ginki, ciekawe co mi powie.na razie dziewczynki opuszcze forum bo musze odpoczac od tego wszystkiego.

Czesc kahaka martusia i kacha!!!

kacha na co Ty nie odchodz :)
kahaka o ty ty ty nie ladnie tak orgazm sama przez sen! a fuj!

Ja mam dzisiaj jakies dziwne samopoczucie... rano zanim wstalam bylo mi niedobrze, potem sie poprawilo potem 2 razy mialam odruch wymiotny i caly dzien sie tak czuje nieswojo :/
Wczoraj dopadly mnie nerwobole i sie wkurzylam bo zawsze lapie mnie takie wkurzajace klucie w okolicach lewej piersi i serca... normalnie mnie trafia i nic na to wziasc nie moge nawet bo ciaza... no i dalej sprawdzam za kazdym razem w lazience czy nie ma czerwono. Aha, czesciej chodze siusiu :>

reklama
Mononoke, no i co ja poradze, samo się zrobiło :-p a ja siku chodze częściej dopiero od tygodnia. A mdłości nie miałam nawet raz. Wiem, że marudzę i że już to mówiłam, ale wkurzający ten brak objawów i bardzo stresujący.

Do góry