Robale nie mogę się nadziwić temu co piszesz tyle czasu nic nie widać i nikt tak porzadnie tym sie nie zainteresował i czemu masz czekac az do listopada???Niewiem ja nigdy z czyms takim się nie spotkałam ale bardzo mnie to zastanawia jesli coś jest nie tak powinni cię częsciej obserwować a nie gdybać!!!!!!!Współczuję ci szczerze!!!!!!!!!!!!!!!!!!
reklama
Robale
Fanka BB :)
Robale nie mogę się nadziwić temu co piszesz tyle czasu nic nie widać i nikt tak porzadnie tym sie nie zainteresował i czemu masz czekac az do listopada???Niewiem ja nigdy z czyms takim się nie spotkałam ale bardzo mnie to zastanawia jesli coś jest nie tak powinni cię częsciej obserwować a nie gdybać!!!!!!!Współczuję ci szczerze!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No takiego mam lekarza, dziwny jest bo, pierszą ciążę doprowadził do poronienia, ale on jest jedynym lekarzem u nas w mieście PL. gdzie babki chodzą, inni to mają strasznie zszarganą opinię.
Robale
Taki lekarz ale co mam zrobić, jak wtedy byłam to według badań to byłby dopiero w lipcu kiedy ja byłam 6 tydzień. Zobaczymy mam nadzieję że dobrze się skończy. U mojej kuzynki dopiero w 12 tyg wykryli ciąże, mówili jej że nie jest w ciąży, ale jak poszła kóregoś dnia to było widać ale to 12 tydz.
Czesc jestem tu nowa tez staramy sie o dziecko to juz 6 cykl starac teraz jest 36dc a @brak przy czym moj cykl trwa od 24do 28dni robilam test 32dc i niestety 1 kreskabola mnie piersi mam zawroty glowy caly czas sie pocieszam ze moze to jednak ciaza tak bardzo bym chciala...
mama2010
hej moze zrob sobie tez beta wtedy najszybcjiej sie dowiesz. Czasem tak jest ze tesk domowy nie wykryje hormonu hcg tak szybko z jakis powodow.Czesc jestem tu nowa tez staramy sie o dziecko to juz 6 cykl starac teraz jest 36dc a @brak przy czym moj cykl trwa od 24do 28dni robilam test 32dc i niestety 1 kreskabola mnie piersi mam zawroty glowy caly czas sie pocieszam ze moze to jednak ciaza tak bardzo bym chciala...
mama2010
Robale moze powinnas jak najszybciej isc do jakiegos innego lekarz bo moze to ciaza pozamaciczna jezeli beta ci wychodzi pozytywnie??? Czemu nie mowilas wczesniej o tym???:-( Kurcze nie martwisz sie tym co si etam dzieje w srodku???Kalias póki co się nie cieszę bo badania robione 2 miesiące temu, testy różnie wychodzą raz poz, raz neg. Tyle że beta, ok. W lipcu byłam robić usg i dziecka nadal nie było.
reklama
mama2010
Ja mieszkalam w Irlandii 3 lata i tam robili. Musisz isc do lekarza GP (jezeli jeszcze nie masz takiego to musisz sie zapisac w najblizszej przychodzi) albo jezeli jest polska przychodnia to tam. Ja raz robilam w Irlandii bete wiec na pewno w uk tez robiatyle ze ja mieszkam w uk a tutaj nie robia tego badania dawno bym to juz zrobila bo ta niepewnosc mnie dobija jutro rano zrobie kolejny test moze teraz wyjda upragnione 2 kreseczki