reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Tak naprawde oczekiwanie na dzidziusia pojawia sie o wiele wczesniej...zanim jeszcze swiadomie zaczynamy dzialac w tym kierunku...
Taki wyczuwalny instynkt i zal ze jeszcze nie teraz, pojawil sie u mnie ok 6 lat temu...a dopiero teraz nadszedl czas staran ,takich bez ograniczen:blink:... Pytanie tylko czy to bedzie owocny czas...aaa wierze ze tak....

Czesc Dziewczyny, jak dobrze wiedziec, ze nie jestem sama.
Mi tez juz odbija, dzis 28dc, 2dni temu test negatywny, bol w podbrzuszu i choc nadzieja jest, mam glupie przeczucie, ze to na @ (oby nie przyszla)
Trzymam za Was kciukaski!

Czesc Dziewczyny, jak dobrze wiedziec, ze nie jestem sama.
Mi tez juz odbija, dzis 28dc, 2dni temu test negatywny, bol w podbrzuszu i choc nadzieja jest, mam glupie przeczucie, ze to na @ (oby nie przyszla)
Trzymam za Was kciukaski!
Może za wcześnie go zrobiłaś. :tak::tak:, mogło dojśc do zapłodnienia później stąd też test negatywny, trzymam mocno kciuki za ciebie:tak:

U mnie tez 28 dc i boje sie test zrobic dziwne nie ale jezeli w tym cyklu nie wyjdzie to zaczne 11 cykl staran:-(
A tak pozatym senna jestem, bol podbrzusza czasami taki jak na @, klucie jajnika raz lewego raz prawego ,dzis mnie lekko pobolewaja cycochy ech...czuje ze nic z tego :no::-(

Trzeba myśleć pozytywnie !!! :)
Mysle ale jak tu myslec jak brzuch boli tak ajk na @:-)
A na dodatek czuje sie bardzo gruubo:baffled: chociaz waga stoi w miejscu
No ok kochane powiedzcie mi kiedy tzn o jakiej porze jest najlepiej sprawdzac szyjke macicy?
No bo rano sprawdzalam i wydawalo mi sie ze jest nisko bo z latwoscia ja dotknela no a teraz cholewcia ledwo ledwo musialam sie wysilic i to bardzo wiec wychodzi na to ze jest wysoko. nie no zglupialam juz

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry