reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
U mnie dzis 31 dzien cyklu okresu nie ma a brzuch i jajniki bola tak jak zazwyczaj w poczatkowych dniach okresu.co wy na To?
Dodam tylko ze wczoraj z samego rana mialam malutkie plamienie doslownie kilka kropli i od tamtej chwili juz nic..

Ja jak byłam w ciąży z moją córcią to tez mnie wszystko napitalało tak jak na @, a palmienie może wskazywać na to że Fasolka się mości. A jakiej długości masz normalnie cykle:confused:

Zrób teścik i daj znać - Pozdrawiam i trzymam kciuki

bardzo mocno:-):-):-):-)

cykle niestety nieregularne ale nie byly dluzsze niz 30 dni
dzis 32 dzien cyklu @ ani sladu wiec zrobilam przed chwilka test i jedna krecha:(nic juz z tego nie rozumiem:(

Dopiero miałaś plamienia, może to świadczyć o zagnieżdżeniu się zarodka :tak:, poczekaj tydz, jeśli nie dostaniesz @ wykonaj test lub idź zrób betę. Ja też tak miałam test negatywny a beta pozytywna :tak:

Cześć Dziewczyny:)Jestem tu pierwszy raz i mam ten sam problem co wy starnia się o dzidzię:-)Już tyle cykli staramy sie z mężem i nic , ale teraz zauważyłam ja jak i mój mąż to potwierdził że od paru dni mam zaciemnione wargo sromowe mniejsze przyznaje ze nigdy tego nie miałam:no:Oczywiście niewiem co o tym mysleć @ mam dostac 28 sierpnia chociaz nie zdziwie się jak sie spóźni bo niestety nie mam regularnych cykli:(Pomózcie doradźcie coś z testem nie chce wyskakiwac bo już popadam w rutynę. czy ktoś miała tak kiedyś z tymi wargami??

Cześć Dziewczyny:)Jestem tu pierwszy raz i mam ten sam problem co wy starnia się o dzidzię:-)Już tyle cykli staramy sie z mężem i nic , ale teraz zauważyłam ja jak i mój mąż to potwierdził że od paru dni mam zaciemnione wargo sromowe mniejsze przyznaje ze nigdy tego nie miałam:no:Oczywiście niewiem co o tym mysleć @ mam dostac 28 sierpnia chociaz nie zdziwie się jak sie spóźni bo niestety nie mam regularnych cykli:(Pomózcie doradźcie coś z testem nie chce wyskakiwac bo już popadam w rutynę. czy ktoś miała tak kiedyś z tymi wargami??

No to myślę że po cichu mogę Wam pogratulować :-):-):-), zaciemnione wargi to jeden z objawów ciaży

reklama
Dzieki za te miłe słowa...ale jakoś nie bardzo mi do usmiechu ...boję się cieszyć:szok:tak bardzo chciałbym miec takiego małego skarbka, ale wy chyba najlepiej wicie że z tym to nie jest tak łatwo!!Fakt przez cały prawie ten cykl ciągle pobolewa i pokłuwa mnie podbrzusze..ale wiecie to może byc trobiel lub coś innego...ale wicie co dwa i pół tygodnia temu w niedzielę pierwszy raz miałam nagle takie straszne skurcze i prądy bolące w podbrzuszu ze nie wiedziałam jak sie nazywam...goscie siedzieli przy stole i nie wiedzieli co mi jest trwało to moze ze dwie minuty ale było straszne ..potem pare dni później o 3 rano było to samo ...niewiem czy to ma jakiś zwiżek z ciąża i czy to mogą być jeje objawy bo nie czytałam o tym nigdzie i niewiem czego moze to być przyczyną....duży znak zapytania dla mnie niewiem co mysleć ....????lady21 badź dobrej mysli poczekaj tak jak ci radza dziewczyny na test może jeszcze za wsześniej:)))

Do góry