reklama
Agniesiak85
Fanka BB :)
xXxIzuLQaxXx trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze ...
u mnie nadal brak @ temperatura 36.9-37 a szyjka wysoko i twarda.
jednak kurka braki objawów prócz bocznych uciskowych bóli piersi (nie silne) i podbrzusza. no ale ani piersi nie spuchły ani nie zmieniły barwy i nie mdli mnie też ... miała tak któraś z was kobietki ( chodzi głównie o braki objawów piersiowych)????
ps. jedyne co zauważyłam to jak stoję to piersi są jakby twardsze i może cięższe ale po bokach od strony pach.
Kochana to na pewno Fasolka! Moja koleżanka z roku nie miała żadnych objawów prócz braku @ i bolących piersi i jest w ciązy
Także trzymam kciuki!!
A oto mój wykresik
Także trzymam kciuki!!
A oto mój wykresik
to chyba nie fasolka:-( w środku różowo więc jutro @ ... beczeć mi się chce ... przepraszam że tak zawracałam głowę tymi objawami , ale myślałam że to już może fasoleczka ... a jednak nie.
a teraz tylko myśleć czemu cykl się tak wydłużył i kurka kiedy płodne następnym razem i znowu czekanie czy możliwe, że cykl taki po tabletkach się zrobił?? brałam 3 miesiące tylko yasminelle ...KURKA WODNA :-(
a teraz tylko myśleć czemu cykl się tak wydłużył i kurka kiedy płodne następnym razem i znowu czekanie czy możliwe, że cykl taki po tabletkach się zrobił?? brałam 3 miesiące tylko yasminelle ...KURKA WODNA :-(
mógł się mylić. w pierwszej ciąży wszystkie trzy testy jakie zrobiłam były negatywne. pierwszy w piątym tygodniu, potem w szóstym i siódmym! więc głowa do góry! rób betę! trzymam kciuki!Nie wiem czy jest sens robić jeszcze jeden test. Ostatni jaki robiłam był z Allegro. Myślicie,że mógłby się mylić? Już sama nie wiem.
qwas! może jeszcze nic straconego! czasem zdarzają się plamienia w terminie planowanej @...
to chyba nie fasolka:-( w środku różowo więc jutro @ ... beczeć mi się chce ... przepraszam że tak zawracałam głowę tymi objawami , ale myślałam że to już może fasoleczka ... a jednak nie.
kochana ja jak się dziś okazało jestem w ciąży ( usg się nie myli) prócz braku @ i lekko bolących piersi nic zero jakich kolwiek objawów. Mdlić to może ale nie musi więc głowa do góry może będzie ok....
u mnie jedyny ciekawy objaw to biały śluz przypominający budyń.... nigdy takiego nie miałam.
Zyczę fasolkowania dziewczynki
gratulacje! budyń powiadasz? hm... dużo go? pytam, bo u mnie podobnie... ale tfu tfu coby nie zapeszyć!u mnie jedyny ciekawy objaw to biały śluz przypominający budyń.... nigdy takiego nie miałam.
u mnie 12 dni po terminie i chyba już 100 % nie udało się ... nie wiem tylko jak teraz liczyć płodne za bardzo ...qwas! może jeszcze nic straconego! czasem zdarzają się plamienia w terminie planowanej @...
meganne GRATULACJE OLBRZYMIE
tusia03
Zaangażowana w BB
DOKLADNIE,NIE JEDNA DZIEWCZYNA MI JUZ OPOWIADALA ZE TESTY WYCHODZILY NEGATYWNE A CIAZA BYLAPLAMIENIE TEZ JAK NAJBARDZIEJ,NIEKTORE DZIEWCZYNY PRZEZ PIERWSZE MIESIACE TO NAWET @ MAJAmógł się mylić. w pierwszej ciąży wszystkie trzy testy jakie zrobiłam były negatywne. pierwszy w piątym tygodniu, potem w szóstym i siódmym! więc głowa do góry! rób betę! trzymam kciuki!
qwas! może jeszcze nic straconego! czasem zdarzają się plamienia w terminie planowanej @...
OGROMNE GRATULACJE:-):-):-)kochana ja jak się dziś okazało jestem w ciąży ( usg się nie myli) prócz braku @ i lekko bolących piersi nic zero jakich kolwiek objawów. Mdlić to może ale nie musi więc głowa do góry może będzie ok....
u mnie jedyny ciekawy objaw to biały śluz przypominający budyń.... nigdy takiego nie miałam.
reklama
Agniesiak85
Fanka BB :)
Przytulam Kochana..:-(
kochana ja jak się dziś okazało jestem w ciąży ( usg się nie myli) prócz braku @ i lekko bolących piersi nic zero jakich kolwiek objawów. Mdlić to może ale nie musi więc głowa do góry może będzie ok....
Gratulacje!!!:-)
O tym śluzie to duuużo dziewczyn na innym wątku tez pisało
O tym śluzie to duuużo dziewczyn na innym wątku tez pisało