reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

śluzik jest jak najbardziej ok :))
nie martw się!! co ma być to będzie, ale trzymam kciuki:tak::-):-)

reklama
Kasiu trzymam mocno kciuki zaciśnięte :-) A teścik to najlepiej robić rano, zaraz po wstaniu i ze środkowego moczu. Ale to już i tak nieważne bo beta jest najdokładniejsza i dzisiaj będziesz znała wynik ;-):happy: Teraz to już nie martw się czy szyjka jest wysoko czy nisko ;-). Będzie ok :tak:

I co Kasiu czytam tego posta i jestem ciekawa czy jesteś zafasolkowana ja też czekam aż przyjdzie @ i myśle że jej nie będzie życzę powodzenia i napisz co z tą betą??//

Witam! :-) Dziewczyny co myślicie o moim przypadku?Staramy się z mężem o drugiego bobasa.Mam 29 dniowe cykle@ miałam 23.11, 05.12 śluz płodny, przejrzysty,śliski,szyjka rozwarta,pobolewania brzucha (moim zdaniem dni płodne)więc były przytulanki.Póżniej śluz biały lepki od dwóch dni temp37- A dzisiaj??!! :szok:byłam w łazience i na papierze zobaczyłam dużo śluzu raczej przejrzystego z nitkami krwi.Co to może być? Owulacja? czy może zagnieżdżanie jajeczka?? Może któraś z was wie,bo ja już nie mam pojęcia:no: (acha badałam szyjkę i zamknięta)

Czyli mamy nadzieję na braciszka?!!:happy: W pierwszej ciąży nic takiego nie zauważyłam, pierwszy objaw jaki miałam (jestem szczupła) to był twardy zaokrąglony brzuszek chyba już niecały tydzień przed spodziewaną @. Ale wolę się nie nastawiać...

Hej dziewczyny.
Od czasu do czasu zaglądam i czytam co piszecie.
My staramy się już 2 lata o drugą dzidzie i jakoś na nie idzie.
Poszłam więc do lekarza i ten zapisał mi Duphaston na wyregulowanie miesiączki.
Brałam go więc dwa miesiące.W pierwszym miesiącu dostałam miesiączki regularnie....(rzeczywiście jak powinno być).Teraz jestem trochę zdezorientowana....bo wczoraj powinnam dostać zgodnie z wyliczeniami @ a jednak nie dostałam.Rano zrobiłam test...niestety wyszła jedna kreseczka.Czemu nie dostałam @??Czy któraś w Was była w takiej sytuacji??
Pozdrawiam i czekam na jakąkolwiek odpowiedź.

Hej dziewczyny.
Od czasu do czasu zaglądam i czytam co piszecie.
My staramy się już 2 lata o drugą dzidzie i jakoś na nie idzie.
Poszłam więc do lekarza i ten zapisał mi Duphaston na wyregulowanie miesiączki.
Brałam go więc dwa miesiące.W pierwszym miesiącu dostałam miesiączki regularnie....(rzeczywiście jak powinno być).Teraz jestem trochę zdezorientowana....bo wczoraj powinnam dostać zgodnie z wyliczeniami @ a jednak nie dostałam.Rano zrobiłam test...niestety wyszła jedna kreseczka.Czemu nie dostałam @??Czy któraś w Was była w takiej sytuacji??
Pozdrawiam i czekam na jakąkolwiek odpowiedź.

a duphaston odstawiłaś??
z tą regulacją przez duphaston to nie jest tak do końca. miesiączki będą (powinny być) regularne dopóki bierzesz duphaston. a jak odstawisz to znwou to samo.
ale jedą krech się nei przejmuj, chociaz wiem jaki to smutny widok. testy czesto kłamią. jak nie dostaniesz @, to za 2-3 dni powtórz test albo zrób bete.
a wiesz dlaczego masz nieregularne @??

reklama
OJOJ.. na tym to sie nie znam ..

Sluchajcie czy bol brzucha od owulacji moze oznaczac fasolke ???? taki bol jak w czasie okresu...
robie sobie ciagle nadzieje :)

Buzka !

Do góry