reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Witam serdecznie!Ten ból w dole brzucha może oznaczać fasolkę .Też tak to czułam.Mam nadzieję,że Wasze marzenia o dzidzi się spełnią.Jakby co,czekamy na wiadomość.Pozdrawiam serdecznie.Moni

reklama
Jej dzieki :* MONI :) to mam nadzieje jeszcze wieksza :) ale nie wiem jak szybko sie testowac..?

Jak bede zafasolkowana to sie pochwale bo byloby to dzieki Wam :) :) wasze rady sa bardzo pomocne ;)

Mam nadzieję,że Twoje przypuszczenia się sprawdzą.Test możesz zrobić ok.tygodnia po terminie miesiączki.ale z krwi wyjdzie szybciej.Spokojnej nocy.Niech Ci sie dzidzia przyśni...............

Hej
mi tez utrzymymywal sie bol brzucha od owulacji.teraz jestem dzien dwa przed @ i przestal mnie bolec.Za ta pojawil sie bol piersi.Nie czekam na @:no:

Jeszcze jednym objawem,u mnie występującym ,dwa razy-jestem mama 2 aniołków,było ciągłe bieganie siusiu.Ale macie fajnie.............Cudowny czas przed Wami

Powinnam dzisiaj dostac @ i nic.Za to duzo spie.Z godzine w dzien i o 21 chodze juz nieprzytomna.Jem glownie warzywa.No i ochote na papierosa mam ,ale wypalam pol i jest mi niedobrze.:sorry2:

wg mnie powinnaś zatestować albo lepiej lecieć na betę . I jeśli wyjdzie że masz pod sercem fasolkę to migiem do lekarza (możesz zrobić: iść do szpitala powiedzieć że podejrzewasz ciąże ale zaczęlaś plamić, zrobią Ci na miejscu betę i ew. dadzą leki na podtrzymanie - jeśli by robili probemy zrób awanturę i niech Cię potraktują poważnie!)
daj znać co wyszło na badaniu:) trzymam mocno kciuki :tak:

No niestety....Z Duphastonem czy bez to i tak mam nieregularne miesiączki.Chyba muszę się wybrać do lekarza....
Pozdrawiam

reklama
Do góry