reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Czy któraś z Was miała takie kłocie jajników na przemian raz lewy raz prawy...i ból w pachwinach po czym okazało się że to obiawy ciazy?
jesli to nie ciąża to od czego moga tak oba jajniki boleć?
Czasem bolą malutko albo wcale a czasem jak zakują to aż się w pół zginam.

Pozdrawiam

Kasia

reklama
Kasiu trzymam mocno kciuki za Twój teścik:-) To kłucie jajników będzie raczej dobrze wróżyć :tak:
Ja niestety w tym tygodniu nie testuję. @ przyszła wcześniej niż zwykle :-( Nie robiłam testu żeby sprawdzić czy jednak coś było, bo po co mam się dodatkowo stresować. Widać jeszcze nie czas dla mojej fasolki :-(

Mnie od wczoraj boli brzuch jakbym miała dostać @ a tu jeszcze susza.........czekam ale to czekanie mnie dobija..jajniki bolą........i miałam od wczoraj mdłości..

Pozdrawiam

Monika nie martw się! w święta sie uda!

Kasia

Chyba jednak dostane....:( czekam i czekam........i z tym czekaniem nie jest mi dobrze.....:( tak bym już chciała wiedzieć...ale zrobie bete dopiero jak do czwartku nie dostane @
ależ mi dziś niedobrze....chyba coś niefajnego zjadam..zaczeło sie wczoraj jak robiłam kolacje i trwa do teraz....hrrrr...

Od czego innego moga kłuc oba jajniki jeśli nie jest to ciaża ?

Pozdrawiam

Kasia

Ojej a ja sie pomyliłam w obliczeniach ;) powinnam dostać dziś a nie w środe @....ale ze mnie gapa...ciesze sie bo na razie nie dostałam @ żadnego sluzu nic....jajniki mnie oba pieką już a nie tylko bolą,.... ale ból brzucha przeszedł a był taki sam jak w trakcie @.....hmm..juz sama nie wiem co o tym mysleć...
Czekam.....
alenie będe robic testów...za bardzo boje sie rozczarowania...pójdę od razu w czwartek na Bete..

Po jakim czasie na USG widac ten malutki pęchezyk-kropeczke z której rozwinie sie maleństwo?

Pozdrawiam

Kasia

Dziwczyny co o tym mysleć, @ spóźnia się 2 dzień....jajniki bolą, mam mdłości, jest mi bardzo gorąca, mam biały sluz i uczycie mokrości...boli mnie podbrzusze i jestem bardzo zmęczona...spodni dopiąc nie moge, brzuch mi spuchł....zrobiłam sobie przed chwilą o 13 test i wyszedł negatywany...czy uważacie że sensem jest pójście na Bete? czy lepiej poczekać czy ta cholerna @ nie przyjdzie jeszcze przez kilka dni..dodam że w terminie w jakim miałam ja dostac bardzo bolał mnie brzuch tak jak bym miała@ i miałam twedy dużo białego sluzu....

Nie wiem co o tym wszytskim mysleć

Dodam jeszcze że szyjka jest zamknięta i jest nisko opuszczona bez problemu ją moge dotknąć....
I tak mi jest gorąco strasznie........A jajniki bola na przemian albo oba na raz...i czuje jakby mrowienie macicy...

Powiedzcie co o tym sądzicie..

Pozdrawiam

Kasia

Kasia na Usg jeszcze zdecydowanie za wczesnie nawet przezpochwowe nie da wyniku...jeslio nie dostniesz @ to idz na ta bete w czwartek lub w przyszlym tygodniu a tak teraz to nie wiem moze jeszcze raz za testuj do tego czsu.......Powodzenia!

Ale ja się boje wyników.....moze sobie wkręcam te obiawy.....hmm?
Nie wiem..Kochalismy się w dwa dni przed i przeddzień owulacji żeby te małe robociki dolecaiły na czas ;) to nasze 2 podejście....

Tak bardzo boje sie wyniku a raczej rozczarowania.....

Pozdrawiam

Kasia

reklama
Pojechałam na Bete, wyniki będe mieć jutro o 18.......
Strasznie sie ich boje.....tzn...boje sie rozczarowania....czy to normalne we wczesnej ciąży że jest taki biały śluzik w dni kiedy powinna byc @?
I czy szyjka macicy powinna być twarda zamknięta i nisko opuszczona czy wysoko tak żeby ją można było ledwo dotknąć..?

Pozdrawiam

Kasia

Do góry