reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Czy któraś z Was miała takie kłocie jajników na przemian raz lewy raz prawy...i ból w pachwinach po czym okazało się że to obiawy ciazy?
jesli to nie ciąża to od czego moga tak oba jajniki boleć?
Czasem bolą malutko albo wcale a czasem jak zakują to aż się w pół zginam.

Pozdrawiam

Kasia

reklama
Kasiu trzymam mocno kciuki za Twój teścik:-) To kłucie jajników będzie raczej dobrze wróżyć :tak:
Ja niestety w tym tygodniu nie testuję. @ przyszła wcześniej niż zwykle :-( Nie robiłam testu żeby sprawdzić czy jednak coś było, bo po co mam się dodatkowo stresować. Widać jeszcze nie czas dla mojej fasolki :-(

Mnie od wczoraj boli brzuch jakbym miała dostać @ a tu jeszcze susza.........czekam ale to czekanie mnie dobija..jajniki bolą........i miałam od wczoraj mdłości..

Pozdrawiam

Monika nie martw się! w święta sie uda!

Kasia

Chyba jednak dostane....:( czekam i czekam........i z tym czekaniem nie jest mi dobrze.....:( tak bym już chciała wiedzieć...ale zrobie bete dopiero jak do czwartku nie dostane @
ależ mi dziś niedobrze....chyba coś niefajnego zjadam..zaczeło sie wczoraj jak robiłam kolacje i trwa do teraz....hrrrr...

Od czego innego moga kłuc oba jajniki jeśli nie jest to ciaża ?

Pozdrawiam

Kasia

Ojej a ja sie pomyliłam w obliczeniach ;) powinnam dostać dziś a nie w środe @....ale ze mnie gapa...ciesze sie bo na razie nie dostałam @ żadnego sluzu nic....jajniki mnie oba pieką już a nie tylko bolą,.... ale ból brzucha przeszedł a był taki sam jak w trakcie @.....hmm..juz sama nie wiem co o tym mysleć...
Czekam.....
alenie będe robic testów...za bardzo boje sie rozczarowania...pójdę od razu w czwartek na Bete..

Po jakim czasie na USG widac ten malutki pęchezyk-kropeczke z której rozwinie sie maleństwo?

Pozdrawiam

Kasia

Dziwczyny co o tym mysleć, @ spóźnia się 2 dzień....jajniki bolą, mam mdłości, jest mi bardzo gorąca, mam biały sluz i uczycie mokrości...boli mnie podbrzusze i jestem bardzo zmęczona...spodni dopiąc nie moge, brzuch mi spuchł....zrobiłam sobie przed chwilą o 13 test i wyszedł negatywany...czy uważacie że sensem jest pójście na Bete? czy lepiej poczekać czy ta cholerna @ nie przyjdzie jeszcze przez kilka dni..dodam że w terminie w jakim miałam ja dostac bardzo bolał mnie brzuch tak jak bym miała@ i miałam twedy dużo białego sluzu....

Nie wiem co o tym wszytskim mysleć

Dodam jeszcze że szyjka jest zamknięta i jest nisko opuszczona bez problemu ją moge dotknąć....
I tak mi jest gorąco strasznie........A jajniki bola na przemian albo oba na raz...i czuje jakby mrowienie macicy...

Powiedzcie co o tym sądzicie..

Pozdrawiam

Kasia

Kasia na Usg jeszcze zdecydowanie za wczesnie nawet przezpochwowe nie da wyniku...jeslio nie dostniesz @ to idz na ta bete w czwartek lub w przyszlym tygodniu a tak teraz to nie wiem moze jeszcze raz za testuj do tego czsu.......Powodzenia!

Ale ja się boje wyników.....moze sobie wkręcam te obiawy.....hmm?
Nie wiem..Kochalismy się w dwa dni przed i przeddzień owulacji żeby te małe robociki dolecaiły na czas ;) to nasze 2 podejście....

Tak bardzo boje sie wyniku a raczej rozczarowania.....

Pozdrawiam

Kasia

reklama
Pojechałam na Bete, wyniki będe mieć jutro o 18.......
Strasznie sie ich boje.....tzn...boje sie rozczarowania....czy to normalne we wczesnej ciąży że jest taki biały śluzik w dni kiedy powinna byc @?
I czy szyjka macicy powinna być twarda zamknięta i nisko opuszczona czy wysoko tak żeby ją można było ledwo dotknąć..?

Pozdrawiam

Kasia

Do góry