reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

śluzik jest jak najbardziej ok :))
nie martw się!! co ma być to będzie, ale trzymam kciuki:tak::-):-)

reklama
Kasiu trzymam mocno kciuki zaciśnięte :-) A teścik to najlepiej robić rano, zaraz po wstaniu i ze środkowego moczu. Ale to już i tak nieważne bo beta jest najdokładniejsza i dzisiaj będziesz znała wynik ;-):happy: Teraz to już nie martw się czy szyjka jest wysoko czy nisko ;-). Będzie ok :tak:

I co Kasiu czytam tego posta i jestem ciekawa czy jesteś zafasolkowana ja też czekam aż przyjdzie @ i myśle że jej nie będzie życzę powodzenia i napisz co z tą betą??//

Witam! :-) Dziewczyny co myślicie o moim przypadku?Staramy się z mężem o drugiego bobasa.Mam 29 dniowe cykle@ miałam 23.11, 05.12 śluz płodny, przejrzysty,śliski,szyjka rozwarta,pobolewania brzucha (moim zdaniem dni płodne)więc były przytulanki.Póżniej śluz biały lepki od dwóch dni temp37- A dzisiaj??!! :szok:byłam w łazience i na papierze zobaczyłam dużo śluzu raczej przejrzystego z nitkami krwi.Co to może być? Owulacja? czy może zagnieżdżanie jajeczka?? Może któraś z was wie,bo ja już nie mam pojęcia:no: (acha badałam szyjkę i zamknięta)

Czyli mamy nadzieję na braciszka?!!:happy: W pierwszej ciąży nic takiego nie zauważyłam, pierwszy objaw jaki miałam (jestem szczupła) to był twardy zaokrąglony brzuszek chyba już niecały tydzień przed spodziewaną @. Ale wolę się nie nastawiać...

Hej dziewczyny.
Od czasu do czasu zaglądam i czytam co piszecie.
My staramy się już 2 lata o drugą dzidzie i jakoś na nie idzie.
Poszłam więc do lekarza i ten zapisał mi Duphaston na wyregulowanie miesiączki.
Brałam go więc dwa miesiące.W pierwszym miesiącu dostałam miesiączki regularnie....(rzeczywiście jak powinno być).Teraz jestem trochę zdezorientowana....bo wczoraj powinnam dostać zgodnie z wyliczeniami @ a jednak nie dostałam.Rano zrobiłam test...niestety wyszła jedna kreseczka.Czemu nie dostałam @??Czy któraś w Was była w takiej sytuacji??
Pozdrawiam i czekam na jakąkolwiek odpowiedź.

Hej dziewczyny.
Od czasu do czasu zaglądam i czytam co piszecie.
My staramy się już 2 lata o drugą dzidzie i jakoś na nie idzie.
Poszłam więc do lekarza i ten zapisał mi Duphaston na wyregulowanie miesiączki.
Brałam go więc dwa miesiące.W pierwszym miesiącu dostałam miesiączki regularnie....(rzeczywiście jak powinno być).Teraz jestem trochę zdezorientowana....bo wczoraj powinnam dostać zgodnie z wyliczeniami @ a jednak nie dostałam.Rano zrobiłam test...niestety wyszła jedna kreseczka.Czemu nie dostałam @??Czy któraś w Was była w takiej sytuacji??
Pozdrawiam i czekam na jakąkolwiek odpowiedź.

a duphaston odstawiłaś??
z tą regulacją przez duphaston to nie jest tak do końca. miesiączki będą (powinny być) regularne dopóki bierzesz duphaston. a jak odstawisz to znwou to samo.
ale jedą krech się nei przejmuj, chociaz wiem jaki to smutny widok. testy czesto kłamią. jak nie dostaniesz @, to za 2-3 dni powtórz test albo zrób bete.
a wiesz dlaczego masz nieregularne @??

reklama
OJOJ.. na tym to sie nie znam ..

Sluchajcie czy bol brzucha od owulacji moze oznaczac fasolke ???? taki bol jak w czasie okresu...
robie sobie ciagle nadzieje :)

Buzka !

Do góry