reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Witam ponownie! :-) Parę dni mnie nie było z powodu przeprowadzki do mojego złotka... Ale do rzeczy. ;-) U mnie 32 dc i brak miesiączki, ale nie ma co na razie rozprawiać, bo moje cykle to nic pewnego... :eek: Jednakże od potencjalnej owulacji mija właśnie 15 dni, więc myślę, że po prostu się przetestuję któregoś dnia.
Trzymam kciuki za Was wszystkie! :-)

reklama
MARY-BETH- no,no-kciuki zacisniete i czekam na wiesci:tak:;-)jak tam ,rozpakowana juz?? pozdrawiam:-)
Dziękuję! :-)
Tak, rozpakowana, ale trwało to 3 dłuuugie dni. :-D A co do testowania - raczej spontanicznie, bez zbędnego planowania. Myślałam wcześniej, żeby testować około 30 maja, czyli w niedzielę, ale zobaczę. Wszystko spokojnie. ;-) Oczywiście, na pewno napiszę.
A jak u Ciebie? Mam nadzieję, ze wszystko dobrze pod kątem zdrowotnym. Trzymam kciuki za starania! :-)

No właśnie strumieniowy test robiłam. I wyszedł negatywny:-(
Dzisiaj mam 34dc i już bardzo dawno tak nie spóźniała mi się @:-(
A bardzo, bardzo chciałabym, żeby to była fasolka!!!!!

i już wiem:-( dostałam @......
Zizi_16 nie martw się! Próbuj w następnym cyklu i nie poddawaj się. Trzymam kciuki, podobnie jak za pozostałe starające się! ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Przetestowałam się dziś i znów negatywny... :eek: :confused: Chyba po prostu najlepiej nie planować, i wtedy samo wyjdzie... W najmniej oczekiwanym momencie.

MARY-BETH-tule....:sorry2:ale dbrze ze masz takie zdrowe podejscie:tak::tak:zycze Ci zdrowej NIUNI z calego serca;-):tak::tak:

a u mnie zdrowotnie niestety niewesolo-po hormonach mam tylko 1 pecherzyk i do tego maly i teraz we wtorek ide znowu na usg i okaze sie czy rosnie:sorry2:ginek mowil zeby dzialac od niedzieli(na wizycie bylam w czwartek) jak nie urosnie to w nastepnym cyklu przepisze mi Clostylbegyt- to lek na owulacje i sprobujemy;-)nie trace nadziei

icon1.gif
Odp: zajść w ciążę po antykoncepcji...

Witam wszystkie staraczki mam do was pytanko moja @ ma prawidłowo przyjść 2 czerwca czyli za 3 dni wczoraj a ja dzisiaj mam jakieś dziwne upławy mardzo bladzitki biały kolor i lepki ten śluz jest a do tego temp. w pochwie mierzona 37,4 czy wy też tak miałyście przwarznie przed miesiączką spada temperatura bardzo proszę o wszelkie sugestie i odpowiedź pozdrawiam i trzymam za nas wszystkie kciuki za nasze przyszłe fasoleczki oby jak najszybciej do nas dołączyły buziaki ;)))

MARY-BETH-tule....:sorry2:ale dbrze ze masz takie zdrowe podejscie:tak::tak:zycze Ci zdrowej NIUNI z calego serca;-):tak::tak:

a u mnie zdrowotnie niestety niewesolo-po hormonach mam tylko 1 pecherzyk i do tego maly i teraz we wtorek ide znowu na usg i okaze sie czy rosnie:sorry2:ginek mowil zeby dzialac od niedzieli(na wizycie bylam w czwartek) jak nie urosnie to w nastepnym cyklu przepisze mi Clostylbegyt- to lek na owulacje i sprobujemy;-)nie trace nadziei
Trzymam więc kciuki z całych sił. Dobrze, że masz dobrego lekarza (tak wnioskuję). :-) Zobaczysz, wszystko wróci do normy, może trzeba trochę czasu... Ja tymczasem od następnego cyklu sięgnę po testy owulacyjne. Ściskam mocno i powodzenia! :-) :tak:

cześć mam małe pytanko. czy mając delikatnie podwyższony poziom prolaktyny jest sens robić test ciążowy (okres powinna mieć 2 tygodnie temu) czy lepiej od razu iść po gina po coś na wywołanie.

icon1.gif
Odp: zajść w ciążę po antykoncepcji...

Witam wszystkie staraczki mam do was pytanko moja @ ma prawidłowo przyjść 2 czerwca czyli za 3 dni wczoraj a ja dzisiaj mam jakieś dziwne upławy mardzo bladzitki biały kolor i lepki ten śluz jest a do tego temp. w pochwie mierzona 37,4 czy wy też tak miałyście przwarznie przed miesiączką spada temperatura bardzo proszę o wszelkie sugestie i odpowiedź pozdrawiam i trzymam za nas wszystkie kciuki za nasze przyszłe fasoleczki oby jak najszybciej do nas dołączyły buziaki ;)))
Temperatura przed @ owszem spada, ale moze spasc dopiero dzien przed, albo tego samego snia. Wiec na tej podstawie trudno cokolwiek wywnioskowac. NIe ma innej rady - trzeba przecierpiec jeszcze te dwa dni;-)
cześć mam małe pytanko. czy mając delikatnie podwyższony poziom prolaktyny jest sens robić test ciążowy (okres powinna mieć 2 tygodnie temu) czy lepiej od razu iść po gina po coś na wywołanie.
Testuje. Prolaktyna moze, ale nie musi uniemozwiwic zajscie w ciaze!:tak: Powodzenia!!!

reklama
Dziewczyny, czy Wy próbowałyście kiedykolwiek testować przy użyciu tych nowoczesnych elektronicznych testów? Tu, gdzie mieszkam, są popularne i w zasadzie w tym i poprzednim cyklu starań używałam tylko tych. Ale już sama nie wiem - może tradycyjne mają mniejszą tendencję do pomyłek?... :eek::confused: Dziś u mnie 35 dc i brak miesiączki nadal. Poza tym tylko bolące piersi, ale to równie dobrze może być na miesiączkę... :confused::-(

Do góry