reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

MARY-BETH- ladny avatar;-)wiesz co u nas w PL najbardziej czule sa te Quik test maja czujść 10 a pozostale 25,ale slyszalam ze te elektroniczne sa super i wiarygodne,ale skoro nie masz to albo zrob jeszcze 1 albo wybierz sie do lekarza:tak:jesli nie ma ciąży niech da cos (np.luteine) na wywolanie @.pozdrawiam

reklama
MARY-BETH- ladny avatar;-)wiesz co u nas w PL najbardziej czule sa te Quik test maja czujść 10 a pozostale 25,ale slyszalam ze te elektroniczne sa super i wiarygodne,ale skoro nie masz to albo zrob jeszcze 1 albo wybierz sie do lekarza:tak:jesli nie ma ciąży niech da cos (np.luteine) na wywolanie @.pozdrawiam
Dzięki! :-) Musze przyznać, że byłabym szczęśliwa, gdyby w moim przypadku test się pomylił... Tyle się naczytałam o dziewczynach, u których wykazał ciążę dopiero w 5-6 tygodniu!... Ale nie ma co, muszę jeszcze trochę poczekać - jeśli ból w piersiach jest przedmiesiączkowy, to ona pewnie zaraz przyjdzie. A potem to najlepiej zaprzątnąć głowę czymś innym i może się uda (ciężko to zrealizować...)... ;-) Pozdrawiam gorąco! :-)

Witam :)
jestem tu nowa. z tą miesiączką zawsze jakieś problemy. kilka tygodni temu współżyłam z Narzeczonym bez zabezpieczenia, lecz wytrysku we mnie nie było. od paru dni nie mam miesiączki, piersi mnie bolą, mam mdłości i niekiedy zawroty głowy. Gdzieś przeczytałam, że zaparcia to też oznaka ciąży... Zrobiłam wiele testów domowych: wynik negatywny, choć 2 po wyschnięciu miały 2 kreski. Dziś byłam robić test z krwi. pozdrawiam:-)

byłam odebrać wyniki. Niestety nie jestem w ciąży :-( postaramy się po ślubie :-) jeszcze czekają nas oficjalne zaręczyny ;-) ale Maluszek zawsze mile widziany :-) Najpiękniejsza jest ta wiadomość po ślubie i gdy ma się pracę. tylko jeszcze muszę brać te antybiotyki, parę miesięcy na regenerację (ćwiczenia, dieta, zioła, witaminki) i można się starać o Dzidziusia:happy2: pozdrawiam Wszystkich:-D

:no: Dziś pojawiło się u mnie różowe plamienie, więc obawiam się, że to początek miesiączki... :-( No nic, trzeba kontynuować starania... Buziaki! ;-)

reklama
witam jestem nowa mam pytanie ostatnia @ miałam 1.05 uzywałam test owu od 10 dnia tego dnia były przytulanki i 4 dni pozniej tez 23.05 robiłam kolejny test owu i pokazał mi 2 krechy wg obliczen okres powinien byc dzisiaj nie ma go czy test ciążowy juz wykaże mi ciąże?pozdrawiam

Do góry