czy test z krwi jest w 100% pewny czy może się mylić? mam zawroty, niekiedy tak jakby zbierało mi się na wymioty, piersi mi się powiększyły, sutki czuję jakby były nawilżone. Dziś miałam uczucie jakby coś "zciągało" mi się w piersiach. Wcześniej jadłam więcej, lecz teraz śniadanie od razu rano po przebudzeniu nie umiem zjeść i nie jem w takich ilościach. Biorę tabletki dopochwowe przepisane przez ginekologa na zapalenie pochwy. Oczywiście wspomniałam mu o tym, że mogę być w ciąży. Dziwią mnie jedynie te objawy. Wcześniej ciągle o tym myślałam. W pewnym momencie pomyślałam, że może tak bardzo o tym myślę, że aż wynajduję te objawy. Po odebraniu wyników wróciłam do normalnych zajęć dnia, będąc już pewna, że nie jestem w ciąży. Dopiero właśnie po tym odebraniu wyników poczułam tak jakby coś "zciągało" w piersiach i poczułam troszkę mokro w biustonoszu. Przepraszam, że tak ciągle o tym piszę. To jest dla mnie inna sytuacja. Wcześniej się zabezpieczaliśmy prezerwatywami, a teraz bez zabezpieczenia.
dzięki :-) chyba jeszcze trochę na Dzidziusia poczekamy, chyba, że jest już w drodze (nie wiem, czy test z krwi może się mylić, bo miałam go robionego tylko jeden raz). Pozdrawiam
dzięki :-) chyba jeszcze trochę na Dzidziusia poczekamy, chyba, że jest już w drodze (nie wiem, czy test z krwi może się mylić, bo miałam go robionego tylko jeden raz). Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez moderatora: