reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
mamao5: za ok 1h wynik, mam zadzwonić... 2 dni miałam temp 33-35stopni, na dole 35. Zwiększyłam dawkę hormonu na tarczycę o 1/4 bo jakbym była to i tak powinnam, więc w razie czego... dziś mierzyłam temp i mam 36 stopni a na dole 37,1. Na dole tzn w małej :) więc, jeszcze czekam... Dam znać na pewno.

JUSTYNKA- no!!!!!!!!!to trzymam&&&&&&&&&&&&&&&&&&caly czas:tak::tak::tak:i za godzine bedzie swietowac:-Da "na dole"-domyslilam sie;-)dobrze,ze zwiekszylas dawke skoro w ciazy i tak bys musiala.zajmij sie czyms,zeby czas szybciutko zlecial i czekam...:rofl2:

mama05: dzwoniłam właśnie i wynik "0"... :( może innym razem. miałam cień nadziei bo I wynik był 6. Dzwoniłam do lekarza i wzięłam 1 tabl Dufastonu, no bo w sumie to okresu nie mam od tego ostatniego czyli 15 lutego. Pocieszam się, że i tak lepszy wynik 0, od np. 7 bo 7 mogłoby oznaczać, że jestem w okresie menopauzy, no a przecież mam 29 lat ;)
Dziękuję za wsparcie, będę do Was i Ciebie mama05 zaglądać. buziaksy

JUSTYNKA- przykro mi,ale bede myslala o Tobie i napewno doczekasz sie maluszka i bedziesz cudna mamunią ,ja mam 31 lat i mam juz z gorki z plodnoscią-dlatego teraz biore hormony przed zajsciem.powodzenia i zagladaj;-)

witam wieczorowo noi chyba nici z dzidziusia,jutro mam miec @ no ale przedchwila bylam w ubikacji noi podarlam sie papierem gleboko noi mam strasznie duzo sluzu bialego i leciutenko brazowy nie wiem co to znaczy,,jak na@to powinno byc czerwony!co o tym myslicie dziewczyny?

PALLISSA- nie panikujemy,tak;-):-Dbrazowe plamienie moze wystapic jak sie zarodek zagniezdza i do poki nie ma NORMALNEGO CZERWONEGO @ to wszystko jest mozliwe:tak:;-)czekamy do jutra i rano robisz tescik z porannych siuśków i dajesz nam znac:-DOK???UMOWA??:laugh2:POZDRAWIAM I DO JUTRA. widzimy sie rano na BB z kawka,Ty z herbatka i gratulujemy Tobie.choc czytalam ze sa dziewczyny ,ktore nie mialy @ -test negatywny i dopiero po 5 dniach od spoznienia @ pokazaly sie 2 kreski,takze jutro zrob i daj znac i czekamy jeszcze za testowaniem Slomianej Wdowy:tak:spokojnej nocki:happy:

reklama
PALLISSA- nie panikujemy,tak;-):-Dbrazowe plamienie moze wystapic jak sie zarodek zagniezdza i do poki nie ma NORMALNEGO CZERWONEGO @ to wszystko jest mozliwe:tak:;-)czekamy do jutra i rano robisz tescik z porannych siuśków i dajesz nam znac:-DOK???UMOWA??:laugh2:POZDRAWIAM I DO JUTRA. widzimy sie rano na BB z kawka,Ty z herbatka i gratulujemy Tobie.choc czytalam ze sa dziewczyny ,ktore nie mialy @ -test negatywny i dopiero po 5 dniach od spoznienia @ pokazaly sie 2 kreski,takze jutro zrob i daj znac i czekamy jeszcze za testowaniem Slomianej Wdowy:tak:spokojnej nocki:happy:

oj dziekuje ci bardzo za twe slowa mile chyba cala noc niebede spala tylko do ubikacji latala ,jak mnie nie bedzie rano to znaczy ze sie rozkrecila@ wredna ,dziekuje ci bardzo za mile slowa trzymaj kciuki

Do góry