reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

PALLISSA- pewnie ,ze trzymam kciuki:tak:i nie biegaj co chwile bo jak bedziesz sie tam ciegle podcierac to otarcia sobie zrobisz:tak::-D:-Dnie wiem jak Ty masz bo u mnie jest tak ,ze jak @ ma przyjsc to zawsze mam o 5-6 rano...takze jesli tez masz rano to jak wstaniesz i nie bedzie to rob test i daj znac,a jak sie @ rozktreci(czego NIE zycze:no:) to tez daj znac bedziemy klnąć razem!!!:eek:a poki co,niestety cwiczymy cierpliwosc i czekamy:tak:

reklama
PALLISSA- pewnie ,ze trzymam kciuki:tak:i nie biegaj co chwile bo jak bedziesz sie tam ciegle podcierac to otarcia sobie zrobisz:tak::-D:-Dnie wiem jak Ty masz bo u mnie jest tak ,ze jak @ ma przyjsc to zawsze mam o 5-6 rano...takze jesli tez masz rano to jak wstaniesz i nie bedzie to rob test i daj znac,a jak sie @ rozktreci(czego NIE zycze:no:) to tez daj znac bedziemy klnąć razem!!!:eek:a poki co,niestety cwiczymy cierpliwosc i czekamy:tak:
ja tak samo mam ze rano o 4 5 sie budzilam z bolem brzucha nawet wstawac mi sie nie chce dzien zly ,to dlatego napisalam ze jak mnie nie bedzie to znaczy za przyszla@ ok jutro napisze co sie rozkrecilo????

pallissa-:sorry:mi smutno z Toba bo wiem jakie to rozczarowanie,ale po kilku dniach sie skonczy i mozna znowu dzialac.jutro zaswieci slonko.jesli masz ochote to wlatuj do nas na watek zostac mama w 2011:tak::-Dwspieramy sie,zartujemy a jak trzeba i dajemy kopniaka.nie smutaj sie,choc wiem ze ten pierwszy dzien @ jest taki denerwujacy:wściekła/y:wciagnij sobie czekoladka na poprawe humorku-a co...:laugh2:

oj strasznie mnie boli ,nie ma sil nawet na wymioty mnie bierze,oczywiscie z bolu mam tak co 2 okres,,moze teraz w tym 3 cyklu zajde ze tak boli? sama nie wiem co mam myslec?wiesz bylam chora mialam grype goraczke wysoka wiec smieszne by bylo zeby cos sie zagniezdzilo'?TRWA MI 3 DNI@ WIEC OD NIEDZIELI ZACZYNAM PORAZ 3 ,A MOZE JAKIES ZIOLKA ?MI POMAGA?

reklama
no Paliissa nie dołuj się bo i ja się zdołuję... a nie lubie siedzieć w dole :D Słuchaj ja za niedługo 29 latek kończe a staram się już 3 i pół roku, jeszcze mi na koniec w klinice niepł powiedział dziad ze nie pękających pęcherzyków się nie leczy i tylko in vitro jest możliwe :/ wrrrrrrrr
ale ja sobie daje ostatnią szance na cykl majowy :)
co do testu to odpuszczam sobie do soboty, ale i tak cos mi się wydaje że przyjdzie jutro z rana małpa jedna :/
no czas pokaże...
trzymajcie się kobietki!

Do góry