reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Witam wszystkich:)blagam was o pomoc.kochalam sie z moim chlopakiem(staramy sie o dziecko) przez caly miesiac(tzn co ok 2 dni)a pomimo to testy wychodza negatywne a wczoraj dosalam okresu;/ serce mi peka ze nieumiem zajsc w ciaze.czy moge byc w ciazy a test oszukuje czy naprawde niejestem w ciazy?cylk trwa u mnie 28 dni a ost okres mialam od 16.03 do 21.03 .BLAGAM O POMOC.

xMARTAX- witam Cie-tu niestety wiekszosc z nas ma ten sam problem-stara sie i stara i nic:sorry:jesli robilas test i do tego dostalas @ to raczej w ciazy nie jestes-jesli masz mozliwosc to zrob badanie krwi na bhcg-to hormon ciazowy-jesli jestes to badanie krwi Ci wykaze...nie ma co w tej dziedzinie nie ma mocnych-trzeba byc niestety cierpliwym:tak:i proponuje troszke luzu bo jak bedziesz za bardzo pieta to nici-organizm sie zablokuje.a jesli masz cykle 28 dniowe to probujcie od 10,11 dnia cyklu co 2gi dzien.powodzenia i glowa do gory;-)

"cześć, mam pewien problem, współżyłam z chłopakiem bez zabezpieczenia, ale nie skończył we mnie, wyszedł dosłownie sekundę przed. Jednak był we mnie dość długo, bardzo silnie podniecony. Okres mam co 17-18 dni, ostatni był 8 marca.Mija 13 dzień po stosunku, ale on miał miejsce chyba w dni niepłodne. Dziś już 8 dzień spóźnia mi się okres. A cykle mam regularne. Boli mnie brzuch, mam uczucie wzdęcia, jest mi niedobrze. Czy prawdopodobieństwo zajścia w ciąże było bardzo duże?
Dodam jeszcze, że od 1,5 miesiąca odchudzam się, dość rygorystycznie.może to ma wpływ na spóźnienie? Wydaje mi się, że na test jeszcze za wcześnie."

Tak dla przypomnienia mojej sytuacji, to znowu ja:-) Dziś mija już 13 dzień, od dnia w którym powinien pojawić się okres, a jego nie ma. Jest to jakiś 16 dzień po stosunku, tylko nie dodałam, że dzień po terminie spodziewanej @( 12 dni temu) również był stosunek, też przerywany, jednak nieznacznie krótszy.
Zrobiłam po południu bobo-test, wyszedł negatywny. Od paru dni staram się już jeść normalnie, chora nie byłam, żadnych leków ani stresów też nie miałam.
Co do innych subiektywnych objawów, to dziś wysypało mi jakieś chrostki na twarzy(czasem przed okresem miewałam, ale NIGDY w takiej ilości), od czasu do czasu jakieś kłucie w lewym jajniku,lub zawroty głowy.
Czy test mógł mnie oszukać?:wściekła/y: Czy już raczej byłby wiarygodny?
Proszę o odpowiedzi:-)

hej STUDENTKA:)) ja o tej godzinie co pisalas przewracam sie na drugi bok:)) ciesze sie,ze poki co @ nie ma i jest nadzieja.trzymam &&&&&&& i daj znac jak sie sprawy maja!!milego dnia i slonka!

reklama
Wszystko sobie policzyłam i wychodzi, że za 4 dni powinnam zrobić test, aby był według mnie najbardziej wiarygodny. Biust mnie boli, ale to też może być przed okresem. Cały czas o tym myślę... może wpadam w paranoje, te 4 dni będą się dłużyć w nieskończoność pewnie! Trzymajcie kciuki, pozdrawiam wszystkie staraczki!

Do góry