reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Hej, ja też już rok bezowocnych starań. Zadam może głupie pytanie ale co to jest to clo? Mawsz zdjagnozowaną jakąś niedomogę?
mam pco:-(
Clo stymuluje owulacje lek jest stosowany w bezplodnosci i braku owulacji
Syntetyczny hormon działający na mózg (podwzgórze) powodujący wzrost uwalniania hormonów płciowych. Pobudza dojrzewanie pęcherzyka jajnikowego, owulację. Hamuje wzrost błony śluzowej w macicy. U mężczyzn wzmaga produkcję nasienia.

Ostatnia edycja:
ewko, dzięki za info, u mnie lekarz na razie niczego niepokojącego nie stweirdził ale wiekszość badań przede mną i mężem.
Ale w tym cyklu masz ladny wykres moze jeszcze coś z tego będzie :)

:confused:nie wytrzymalam...i zrobilam test...-negatywny!!!!...wrrr
Temperatura od dluzszego czasu (tydzien) ponad 37:baffled:...a wielkosc i wyglad sutkow przerasta moje oczekiwania:-)...
Po 31 zrobie sobie jeszcze jeden tescik....no chyba ze nadejdzie@:wściekła/y:....
eeeeee zla jestem ze nie mialam cierpliwosci...:oo:

Mroczna, a może wmawiasz sobie objawy ciąży i dlatego organizm tak reaguje, a Ty odczytujesz podniesioną temperaturę jako objaw ciąży?Nie popadajcie w paranoje :) na luuuzie do tego podejść trzeba:]

:confused2:tego co dzieje sie w moim organizmie na stowke sobie nie wmawiam...
Jedyne co ,to moze to byc oznaka czegos innego niz ciaza...
pozdrawiam

reklama
Do góry