reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Ale się rozpisałyście dziś!! :szok:

Co do tempki mierzenia to znowu po pracy nie zaszłam do apteki po bezrtęciowy termometr. Już dziś nie mierzyłam i staram dać sobie na luz z tym wszystkim.

Ja nadal bez @. Do doktora pojde jutro bo akurat przyjmuje to niech sprawdzi co tam się dzieje i poradzi cosik...

reklama
hej dziewczyny - dotarlam do domu z wielkimi problemami ...
współczuję ludziom którzy koło mnie jechali - mieli niezły widok ... a wracając do sedna - tak mnie zemdliło że niestety nie wytrzymałam a że nie miałam gdzie:eek: bo korek MEGA ,to do torebki (buuu papierowa była) = niestety za jednym zamachem się nie skończyło ... masakra jakaś - R do mnie kochanie ale na pewno masz okres ?? bo może to jednak co innego - niestety przecież robiłam test a testy raczej się nie mylą - a ja mam plamienie więc to nei jest fasolka ... i od razu mówi ze musimy do schowka schować kilka reklamówek :-D:-D:-D

teraz leżę bo dalej źle się czuję :( :-(

Dziewczyny, a jak długo Wy już się staracie??

Ja od ok 4 miesięcy. Wiem że to jeszcze nie jest dużo w porównaniu z niektórymi na ty forum ale jest mi i tak bardzo smutno :-(
Najgorsze, że od kąd się staramy to zaczęły mi się te kłopoty z owulacją i tak naprawdę to cały czas nie wiem na czym stoję.

hej dziewczyny - dotarlam do domu z wielkimi problemami ...
współczuję ludziom którzy koło mnie jechali - mieli niezły widok ... a wracając do sedna - tak mnie zemdliło że niestety nie wytrzymałam a że nie miałam gdzie:eek: bo korek MEGA ,to do torebki (buuu papierowa była) = niestety za jednym zamachem się nie skończyło ... masakra jakaś - R do mnie kochanie ale na pewno masz okres ?? bo może to jednak co innego - niestety przecież robiłam test a testy raczej się nie mylą - a ja mam plamienie więc to nei jest fasolka ... i od razu mówi ze musimy do schowka schować kilka reklamówek :-D:-D:-D

teraz leżę bo dalej źle się czuję :( :-(

Ale masakra! Słuchaj a może test jednak się pomylił??
Jest coś co mogło spowodować Twoje złe samoczoczucie?? Zdarzało Ci się już ta?? Ja na przykład to baaardzo rzadko wymiotuję i jakby mi się coś takiego przydażyło to chyba od razu bym biegła do gina ;D

z ta cała tempka to dupa blada. mierzyłam dzisiaj, z samego rana, nie ruszajac sie z łozka tak jak trza, temperatura była 37.3 i dostałam okres dzisiaj o godzinie 13.30:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( ale wiecie co:) jakis dobry humor mam :) stwierdzilam, ze bedzie co ma byc, bede brała przykład od Agnieszki :) :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: ( zakładam, ze tak masz na imie Agniesiak85 :p:p )

Dziewczyny, a jak długo Wy już się staracie??

Ja od ok 4 miesięcy. Wiem że to jeszcze nie jest dużo w porównaniu z niektórymi na ty forum ale jest mi i tak bardzo smutno :-(
Najgorsze, że od kąd się staramy to zaczęły mi się te kłopoty z owulacją i tak naprawdę to cały czas nie wiem na czym stoję.

eh, kochana, skad ja to znam :(
i na nas przyjdzie czas:tak::tak::tak::tak: trzymam za ciebie mocno kciuki i przedewszystkim nie zamartwiaj sie, bo to napewno dobrze nie działa:*

Nie no nie chodzę tak cały czas przybita, choć jak się te kilka miesiecy temu dowiedziałam że mogę mieć poważne problemy to nie potrafiłam przestać o tym myśleć. Teraz już jakoś se żyję lepiej :tak:. Tylko wkurza mnie że tej @ nie ma :wściekła/y:

Ale masakra! Słuchaj a może test jednak się pomylił??
Jest coś co mogło spowodować Twoje złe samoczoczucie?? Zdarzało Ci się już ta?? Ja na przykład to baaardzo rzadko wymiotuję i jakby mi się coś takiego przydażyło to chyba od razu bym biegła do gina ;D
no wiesz co nie wiem co i jak - zjadłam naleśnika o 13 ;) nie wiem no jakoś tak mnie zmogło .... nie ma co lecieć do lekarza bo przecież i tak mi nic nie powie:-(

my staramy się od ok roku - do ślubu miałam wszystko ok - jak odstawiłam tabsy - a tu jak ślub i bach coś się pogmatwało = nie wiem co i jak =- robiłam badania i niby wszystko ok więc lekarz powiedział że spokojnie działamy - tylko mam wyluzowac . Wcześniej miałam pracę stresującą - praca ponad 10h przez pierwszą połowę miesiąca, potem ją straciłam i na szczęście znalazłam nową - spokojniejszą :) i teraz powiedział że nie ma problemu :) więc się straramy

kiedyś przyjdzie na nas pora pewnie w najmniej spodziewanym momencie ;-)

U mnie w mieście był przypadek, że małżeństwo się starało o dzieci i ich nie mieli. Kobita była już ok 40, zastanawiali się nad adopcją i nagle bach! CIĄŻA! Zaczęli myśleć i kombinować jak to możliwe??? Po nitce do kłębka: zaszła niedługo po tym jak jej kierowniczka na emeryturę przeszła!!
Lekarz potwierdził, że stres spowodowany naciskiem kierownika mógł powodować blokadę :-)
Wszystko w tych naszych łepetynkach ;-)

reklama
z ta cała tempka to dupa blada. mierzyłam dzisiaj, z samego rana, nie ruszajac sie z łozka tak jak trza, temperatura była 37.3 i dostałam okres dzisiaj o godzinie 13.30:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( ale wiecie co:) jakis dobry humor mam :) stwierdzilam, ze bedzie co ma byc, bede brała przykład od Agnieszki :) :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: ( zakładam, ze tak masz na imie Agniesiak85 :p:p )

Dzięki Kochana:tak::-D Tak mam na imię Agnieszka:tak::-)

Do góry