reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Mmmmm....
Ciekawie się zapowiada :tak:

Spadam na razie bo jestem w pracy i tak troszkę z ukrycia podczytuję co i jak żeby zaległości nie miec za dużych bo tu to się rozwijają wszyscy hehehh:-D

Może jeszcze cos skrobnę po drodze a tymczasem Miłego dzionka Kochane!
Uważaj, żeby Cię nie ścignęli za to podglądanie BB:-p:-D
Miłego dnia!!:-)

reklama
Witaj gaba82 :-)

Będzie kiedyś jeszcze lepiej. Musimy w to tylko wierzyć i się nie załamywać. Wiem że czasem trudno powstrzymac łezki, ale trza być twardym, dla tej fasolki trzeba być twardym i się nie poddawać:happy:

Witam się z rańca;-)

U mnie oki, tempka 36,65 więc na spokojnie wypatruje @. M gwałce dzien w dzień tak dla zasady bo niedługo @ i trzeba będzie trochę odpocząc:-p Ale po @ jedziemy na ostro i aż do skutku:-D:-D

hehe:p dobrze, ze chociaz w tym staraniu sie i dzidzie, to jak sie ja robi :-p:-p jest takie przyjemne...:-D:-D:-D:-D

Czesc Kobitki! Pamietacie moje przygody z testami owu? :-) Jednak cos w tym bylo, bo 26go test ciazowy wyszedl mi pozytywnie:-D. Zrobilam drugi popoludniu i te pozytywny, ale bylo mi malo wiec kuplam trzeci innej firmy i oczywiscie pozytywny. Dzisiaj rano z polecenia pana doktora zrobilam Betke i progesteron. O 15:30 wyniki. Nie dociera to jeszcze do mnie. Pierwsze objawy to nocne skorcze brzucha (jak na @) i dzisiaj od rana bol krzyza. :tak:
pozdrawiam Goraco!

Czesc Kobitki! Pamietacie moje przygody z testami owu? :-) Jednak cos w tym bylo, bo 26go test ciazowy wyszedl mi pozytywnie:-D. Zrobilam drugi popoludniu i te pozytywny, ale bylo mi malo wiec kuplam trzeci innej firmy i oczywiscie pozytywny. Dzisiaj rano z polecenia pana doktora zrobilam Betke i progesteron. O 15:30 wyniki. Nie dociera to jeszcze do mnie. Pierwsze objawy to nocne skorcze brzucha (jak na @) i dzisiaj od rana bol krzyza. :tak:
pozdrawiam Goraco!

Gratulacje Kochana!! :-)
Trzymaj się cieplutko i zdrowo! Niech to słodkie maleństwo rośnie w Tobie ładnie :-)
Dbaj o siebie! Niech TŻ Cię na rękach nosi i nie pozwala wysilać za mocno :-D

hehe:p dobrze, ze chociaz w tym staraniu sie i dzidzie, to jak sie ja robi :-p:-p jest takie przyjemne...:-D:-D:-D:-D
Jasne, że przyjemne:-p:-D:-D:-D:-D

Dzięki:tak:
Ja dziś mam 24 dc i może teraz się uda:-)
Trzymam kciuki Kochana!!

:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: a się z Was uśmiałam!!!!
Poczekaj Ty, poczekaj:-p Ja Ci się pośmieję z koleżanek;-):-D:-D:-D

pozdrawiam Goraco!
Gratulacje Kochana!!!! Dbaj o tą waszą latorośl!!:tak:Zdrowej i cudownej Fasoleczki życzę:-)

reklama
Dzieki Kochane!
Dla mnie to jakas abstrakcja.. Nie dociera do mnie ze moge miec kijanke w brzuchu.. W dodatku te bole, ciagle sie martwie ze przyjdzie jednak @...

My, kobiety, to jestemy jednak dziwne istoty.. Bez zamartwiania sie chyba ciezko byloby nam zyc.. :-D Maz sie smieje ze nawet jak bede miala wielki brzuchol to dalej bede chodzic i narzekac ze to napewno tylko wzdecie! :)

Napisze jak odbiore wyniki. :tak::tak:

Do góry