reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

ja sie nie kłóce, tylko denerwuje mnie to że ktoś wtrąca sie niepotrzebnie w moje zdanie. ona ma swoje zdanie, ja mam swoje i koniec i kropka :) hehe

sory, ale ja nie napisałam że mierze pod pacha i nie pisałam że polecam, wiec o co sie czepiasz? napisałam tylko że mozna bo tak przeczytalam. a nie pisalam ze to potwierdzone naukowo!

Slucham??? Dziewczyno ale czemu Tobie sie wydaje, ze ja sie z Toba kloce? Chcialam pomoc!!!! Po co macie sie wzajemnie wprowadzac w blad? Po to tu jestesmy, zeby sie od siebie uczyc i wspierac? Wyluzuj troszke.

reklama

Slucham??? Dziewczyno ale czemu Tobie sie wydaje, ze ja sie z Toba kloce? Chcialam pomoc!!!! Po co macie sie wzajemnie wprowadzac w blad? Po to tu jestesmy, zeby sie od siebie uczyc i wspierac? Wyluzuj troszke.

dobra, w porządku :) przepraszam i dzięki za pomoc :) tylko tak na przyszłość: jak chcesz pomóc to nie pisz tak poważnie tylko wrzuć troche na luz, a na pewno lepiej się wszystkie zrozumiemy :) to przyjazne forum i niech tak zostanie :)

P.S. i przykro mi że starasz się tyle czasu i Ci nie wychodzi :(:(:( życzę powodzenia z całego serduszka :**

i jeszcze raz przepraszam :):*

dobra, w porządku :) przepraszam i dzięki za pomoc :) tylko tak na przyszłość: jak chcesz pomóc to nie pisz tak poważnie tylko wrzuć troche na luz, a na pewno lepiej się wszystkie zrozumiemy :) to przyjazne forum i niech tak zostanie :)

P.S. i przykro mi że starasz się tyle czasu i Ci nie wychodzi :(:(:( życzę powodzenia z całego serduszka :**

i jeszcze raz przepraszam :):*

Nie ma sprawy. Tylko nie ucz mnie jak mam pisac. Jak widzisz troszke tutaj jestem dluzej od Ciebie, wiec prawdopodobnie juz pojelam konwencje tego forum. Nie pisalam "powaznie", tylko poparlam moja wypowiedz faktem. Nie wiem czemu tak agresywnie zareagowalas. Troszke zle odczytalas moje intencje. Pozdro

to może jeszcze ja sie wypowiem, jestem tu jeszcze dłużej, więc;-):-)
teperature pod pachą można se mierzyć, ale nie do monitorowania cyklu, a w przypadku choroby i gorączki:sorry:
zasady mierzenia napisała Kaprycha, wiec nie bede się powtarzac.
do pomiaru temp zalecam dodac obserwacje śłuzu i szyjki macicy.
ja np obseruje cykl tylko na podstawie śłuzu i szyjki macicy, bez mierzenia temp i praktycznie bezbłednei moge określić płodne dni

dzień dobry kochane :*

dziś znów nie zatestowałam. czekam cierpliwie na @, czy nadejdzie czy nie :]

tempka u mnie dziś znowu taka sama, czyli 37,1 st.

Gosiunia, przykro mi że Twój test wyszedł negatywnie, ale może to i dobrze, bo piszesz o tym półpaścu czy czymś.. -co to w ogóle za choroba?

i ja dzis nie testowalam.;..bo w nocy i nad ranem znowuy pobolewal mnie brzuszek jak na...wiec zastanawialam sie rano..i mowie..a po co jak zaraz przyjdzie?...wiec nie zrobilam...Czuje sie "okresowo"...:-(

i ja dzis nie testowalam.;..bo w nocy i nad ranem znowuy pobolewal mnie brzuszek jak na...wiec zastanawialam sie rano..i mowie..a po co jak zaraz przyjdzie?...wiec nie zrobilam...Czuje sie "okresowo"...:-(

a to dzis masz dostac @? a ja teraz sie czuje nijako.. ide sie zdrzemnąć to mi to przejdzie :) wróce wieczorkiem kochane :*:*:*

dzisiaj..Zaczymna sie brazowawym sluzem i jutro powinna sie rozkrecic( DZIS CISZA!)( juz kilka dobrych miesiecy tak wyglada u mnie @..i licze ja od plamienia...wowczas jest 26 dni...i dzi mam ten 26 dc...czekam sobie..moge tak czekac...oby @ nie przyszla!!!...ale szczerze pisze...boje sie, ze za chwilke..za minute przyjdzie...:-:)-:)-:)-(takie napiecie mam i pobolewanie brzuszka:-(

reklama
dzisiaj..Zaczymna sie brazowawym sluzem i jutro powinna sie rozkrecic( DZIS CISZA!)( juz kilka dobrych miesiecy tak wyglada u mnie @..i licze ja od plamienia...wowczas jest 26 dni...i dzi mam ten 26 dc...czekam sobie..moge tak czekac...oby @ nie przyszla!!!...ale szczerze pisze...boje sie, ze za chwilke..za minute przyjdzie...:-:)-:)-:)-(takie napiecie mam i pobolewanie brzuszka:-(

przede wszystkim nie denerwuj się i bądź spokojna :) co ma być to będzie :):* czekaj i nie czekaj na okres :)

nie poszłam jeszcze spac.. tak sobie leżałam i myślałam o tym czy jestem w ciąży czy nie.. zdążyłam się z Moim pokłócić przez telefon o głupi test ciążowy :( eh.. normalnie nic tylko beczeć.. 'Czeba być twardym, a nie miętkim' ;b -gdzieś kiedyś ktoś mi to napisał z takimi błędami i mi to utkwiło w pamięci :) hehe. no nic, ide leżeć dalej. może zasne w końcu, bo fakt faktem padam ze zmeczenia, ale jakoś przez te myśli cieżko mi zasnąc.. chce mi się spac, a nie moge.. szok :-(

Do góry