reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

weri jak to emocje opadly teraz to dopiero są emocje ;)
jeszcze raz gratulacje ;)

u mnie w tym miesiącu chyba nici bo mam tak stresującą sytuację że nawet bzykac mi się nie chce....

reklama
No dzisiaj sie w koncu doczekalam wynik pozytywny:-D teraz czekam na telefon od poloznej ma zadzwonic umowic sie na pierwsze spotkanie:blink: prawdopodobnie przyjdzie do nas do domu...no troche emocje opadly dzieki ze mnie wspieralyscie caly ten czas!;-)pozdrowionka
Weri GRATULACJE... teraz to dopiero ci się zacznie :)));-)

Witam wszystkie Panie!
Co do zafasolkowania,to również chcialabym sie poradzic.Wczoraj mialam dostac miesiączkę,objawy mialam wskazujące tzn.bolal mnie brzuch,jajniki,nie wspomnę juz o piersiach,ktore tak bola ze nie mogę ich dotknąć.chodziiłam co chwile do toalety z nadzieją że jednak jej nie dostane,no i nie dostalam.zrobilam test dzisiaj po pracy,no i wyszly mi dwie kreseczki.Nie wiem czy test jest wiarygodny...moze ktoś mi podpowie co zrobic,dodam jeszcze ze dzwonilam do swojego ginekologa i powiedzial ze za wczesnie jeszcze na badanie USG.

Niestety różnie to z testami bywa:no:, zrób za jakiś czas kolejny test,albo betkę ona rozwieje Twoje wątpliwości, ale mimo to gratuluję,bo to wkońcu II kreseczki :happy:

Weri Krufka ma rację, teraz to dopiero zaczną się emocje ! :)

Ostatnia edycja:
najlepiej zrób bete wtedy będziesz miała pewność, ale test raczej sie nie mylą w ta stronę zwłaszcza jeśli 2 kreska była wyraźna:tak:

Dziękuję za odpowiedz. Druga kreseczka jest minimalnie jasniejsza niz kontrolna,oglądałam test tyle razy z niedowierzaniem...dalej chyba nie wierze,troche sie martwie,bo pobolewa mnie caly czas podbrzusze...mam nadzieje,ze to nic powaznego...pozdrawiam

Zrób sobie test bhcg z krwi i będziesz miała pewność, ale jak już koleżanki wspomniały testy sikane :)) nie mylą się na korzyść :))) gratulacje

Zrobiłam przed chwilą kolejny test i sa dwie kreseczki :)) Jestem taka szczesliwa!!!!!!:-D Dziekuję za odpowiedzi i pozdrawiam wszystkie Panie!!

reklama
Witam wszystkie Panie!
Co do zafasolkowania,to również chcialabym sie poradzic.Wczoraj mialam dostac miesiączkę,objawy mialam wskazujące tzn.bolal mnie brzuch,jajniki,nie wspomnę juz o piersiach,ktore tak bola ze nie mogę ich dotknąć.chodziiłam co chwile do toalety z nadzieją że jednak jej nie dostane,no i nie dostalam.zrobilam test dzisiaj po pracy,no i wyszly mi dwie kreseczki.Nie wiem czy test jest wiarygodny...moze ktoś mi podpowie co zrobic,dodam jeszcze ze dzwonilam do swojego ginekologa i powiedzial ze za wczesnie jeszcze na badanie USG.

Pauluśka - najlepiej zrób betkę...Trzymam kciuki:-)

Do góry