reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

testy owulacyjne mogą wskazywać na ciąże bo są bardziej czułe od ciążowych i jeśli wychodzą 2 kreski już po owulacji to może to być ciąża :)))

reklama
Witajcie! Mam pytanie.
Jestem 10 dni po okresie,wczoraj kochalam sie z chlopakiem i doszlismy w tej samej chwili a do tego on doszedl we mnie,przez jakies 3-4 minuty lezelismy i nie ruszalismy sie a on wciaz we mnie byl!
W ilu procentach moge byc w ciazy i kiedy moge zrobic pierwszy test???
Prosze o odpowiedz!
??????????????????
A dzis caly dzien dziwne bolesci i skurcze prawego jajnika!(to jest jakis objaw?......:happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:

PROSZE ODPISZCIE DO MNIE!
Spokojnie....kobito.... Nawet jeśli wam się udało (czego Ci życzę) to jest za wcześnie na JAKIEKOLWIEK objawy.... Poczekaj cierpliwie do @. jak się nie pojawi to zrób sobie teścior.

Około 10 dni temu było prawdopodobieństwo zajścia w ciążę. Od tamtej pory mam cały czas podwyżonną temperaturę mierzoną w pochwie 37,3 . Codzień tak samo . Zrobiłam test ciążowy wyszedł negatywny , ale pewnie za wcześnie. Miałam jeszcze jakieś testy owulacyjne i tak z ciekawości je zrobiłam i od trzech dni wychodzą pozytywnie chociaż nie są to dni owulacji ( jest to 29 dzień cyklu). Pojawiły się lekkie upławy, których nigdy nie mam. Nie bolą mnie piersi chociaż z reguły tydzień przed okresem jest masakra. Okres powinien już być a nie ma. Pomieszanie z poplątaniem. Jak sądzicie???:confused2:O co chodzi?
MMMMMMM :-):-) Morka - ja tu węszę fasoleczkę:). Zacznij od testu ciążowego:)

Dzięki za odpowiedzi:) Nadal żadnych oznak okresu... Natomiast dzieją mi się takie cuda w dole brzucha że aż się śmiać mi się chce. Burczy od rana:) Cała gama dzwięków:) I napewno nie z głodu:) No nic poczekam do poniedziałku i zrobię test raz jeszcze:)

Witam ja też czekam na fasolkę i bardzo nie lubię tego czasu po owu. Podzielam Wasze zdanie myślę że nie warto być rozsądną.

Dziewczyny mnie na kilka dni przed @ bolaly piersi (z boku od strony paszek). Dodatkowo w nocy obodzil mnie bol brzucha taki sam jak na @, i tak przez dwie noce. Jednak krew sie nie pojawila. W dzien @ zrobilam test i bylam sama w szoku, bo bylam pewna ze bede miala okres. Dodatkowo tydzien przed @ strasznie bylam senna w pracy.

Zycze wszystkim zainteresowanym owocnych wynikow staran.

a ja dziś 15 dzień cyklu i po siusianiu na papierze zauważyłam że śluz jest różowy. jakby jakieś lekkie krwawienie. mam nadzieję że jeszcze nie umieram....

a co do senności ja jestem non stop senna od 4 miesięcy....

Weri doczekasz :) akurat powielkanocny prezencik w postaci USG :)
Morka - trzymam kciuki

a ja dziś 15 dzień cyklu i po siusianiu na papierze zauważyłam że śluz jest różowy. jakby jakieś lekkie krwawienie. mam nadzieję że jeszcze nie umieram....

a co do senności ja jestem non stop senna od 4 miesięcy....

Weri doczekasz :) akurat powielkanocny prezencik w postaci USG :)
Morka - trzymam kciuki
Krufka mi sie wydaje ze nie umierasz mam nadzieje ze bedzie okej!

Hej mam nadzieje ze doczekam ja juz w sumie sie tak nie denerwuje tylko wiadomo martwie sie czy wszystko jest okej ale jakos wytrzymam a jesli chodzio USG to ja nawet nie wiem czy bedzie podobno pierwsza wizyta z polozna to tylko rozmowa :)

Pauluśka gratki:-)

Weri wszystko będzie dobrze, na pewno, 3mam kciuki za Was:tak::-)

Wszystkim Paniom życzę jak najszybszego zafasolkowania:-)

Morka 3mam kciuki!! :)

Dziewczyny mnie na kilka dni przed @ bolaly piersi (z boku od strony paszek). Dodatkowo w nocy obodzil mnie bol brzucha taki sam jak na @, i tak przez dwie noce. Jednak krew sie nie pojawila. W dzien @ zrobilam test i bylam sama w szoku, bo bylam pewna ze bede miala okres. Dodatkowo tydzien przed @ strasznie bylam senna w pracy.

Zycze wszystkim zainteresowanym owocnych wynikow staran.

Kingula... zrobiłaś test i co??? bo nie piszesz dokładnie. nie trzymaj nas w niepewności:-)

reklama
Witajcie dziewczyny. Mam do was prośbe. Synek mojej kuzynki od roku walczy z nowotworem oczu (siadkówczakiem) jest po 8 chemiach ale sytuacja wogóle się nie poprawia lekarze chcą go ratować usówajac mu oczka. Kubuś ma niespełna dwa latka. Kilka dni temu zgłosił się do nich lekarz z USA oferując swoją pomoc. Podją się zbadania maluszka i próby leczenia,ale wiadomo że wiąże się to z ogromnymi kosztami. Na 20 kwietnia mają wyznaczony termin konsultacji z doktorem . Fundacja w której są otworzyła specjalną linię telefoniczną wystarczy wysłac sma o treści SERCEK na numer 7138. Koszt tego sma to 1.50zł wszystkie pieniążki zostaną przelane do nich . Jeśli mogę prościć was o to żebyscie wspomogły moją kuzynke i jej Kubusia bedę bardzo wdzieczna. Jeśli chcecie wiedzieć cos wiecej na jego temat to wpiszcie w google "Kubuś Długosz' . Pozdrawiam i dziekuje za ewentualną pomoc . Poinformujcie znajomych o akcji im nas więcej tym lepiej.

Do góry