Zajączek81
Fanka BB :)
gratulacje!!!zrobiłam przed chwilą kolejny test i sa dwie kreseczki) jestem taka szczesliwa!!!!!!:-d dziekuję za odpowiedzi i pozdrawiam wszystkie panie!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gratulacje!!!zrobiłam przed chwilą kolejny test i sa dwie kreseczki) jestem taka szczesliwa!!!!!!:-d dziekuję za odpowiedzi i pozdrawiam wszystkie panie!!
a jak długie masz cykle? bo ból może oznaczać zblizającą się owulacje?!Witajcie! Mam pytanie.
Jestem 10 dni po okresie,wczoraj kochalam sie z chlopakiem i doszlismy w tej samej chwili a do tego on doszedl we mnie,przez jakies 3-4 minuty lezelismy i nie ruszalismy sie a on wciaz we mnie byl!
W ilu procentach moge byc w ciazy i kiedy moge zrobic pierwszy test???
Prosze o odpowiedz!
??????????????????
A dzis caly dzien dziwne bolesci i skurcze prawego jajnika!(to jest jakis objaw?......
PROSZE ODPISZCIE DO MNIE!
kochana ja sobie siedze na starania-watpliwosci i uwierz mi juz nie jedna historia byla ze nawt po kilka testow dziewczyny robily i wychodzily negatywnie a jednak byly w ciązy.zalezy od stezenia HCG w moczu.....niektorym wychodza przed terminem @ a niektorym wogole mimo iz ciąża jestSię okaże, ale dla mnie to trochę niezrozumiałe i na serio poplątane . Skoro test był negatywnyto chyba nie
No cóż w ciąży nigdy nie byłam, ale chyba poczułabym to
![]()
Witaj mi 1 test wyszedl rowniez negatywny a po 3 dniach byl juz pozytywny moze zrobilas go za wczesnie?;-)Się okaże, ale dla mnie to trochę niezrozumiałe i na serio poplątane . Skoro test był negatywnyto chyba nie
No cóż w ciąży nigdy nie byłam, ale chyba poczułabym to
![]()