reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Witajcie! Mam pytanie.
Jestem 10 dni po okresie,wczoraj kochalam sie z chlopakiem i doszlismy w tej samej chwili a do tego on doszedl we mnie,przez jakies 3-4 minuty lezelismy i nie ruszalismy sie a on wciaz we mnie byl!
W ilu procentach moge byc w ciazy i kiedy moge zrobic pierwszy test???
Prosze o odpowiedz!
??????????????????
A dzis caly dzien dziwne bolesci i skurcze prawego jajnika!(to jest jakis objaw?......:happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:

PROSZE ODPISZCIE DO MNIE!

Witajcie! Mam pytanie.
Jestem 10 dni po okresie,wczoraj kochalam sie z chlopakiem i doszlismy w tej samej chwili a do tego on doszedl we mnie,przez jakies 3-4 minuty lezelismy i nie ruszalismy sie a on wciaz we mnie byl!
W ilu procentach moge byc w ciazy i kiedy moge zrobic pierwszy test???
Prosze o odpowiedz!
??????????????????
A dzis caly dzien dziwne bolesci i skurcze prawego jajnika!(to jest jakis objaw?......:happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:

PROSZE ODPISZCIE DO MNIE!
a jak długie masz cykle? bo ból może oznaczać zblizającą się owulacje?!

Około 10 dni temu było prawdopodobieństwo zajścia w ciążę. Od tamtej pory mam cały czas podwyżonną temperaturę mierzoną w pochwie 37,3 . Codzień tak samo . Zrobiłam test ciążowy wyszedł negatywny , ale pewnie za wcześnie. Miałam jeszcze jakieś testy owulacyjne i tak z ciekawości je zrobiłam i od trzech dni wychodzą pozytywnie chociaż nie są to dni owulacji ( jest to 29 dzień cyklu). Pojawiły się lekkie upławy, których nigdy nie mam. Nie bolą mnie piersi chociaż z reguły tydzień przed okresem jest masakra. Okres powinien już być a nie ma. Pomieszanie z poplątaniem. Jak sądzicie???:confused2:O co chodzi?

Się okaże, ale dla mnie to trochę niezrozumiałe i na serio poplątane . Skoro test był negatywny:) to chyba nie :) No cóż w ciąży nigdy nie byłam, ale chyba poczułabym to :)

Się okaże, ale dla mnie to trochę niezrozumiałe i na serio poplątane . Skoro test był negatywny:) to chyba nie :) No cóż w ciąży nigdy nie byłam, ale chyba poczułabym to :)
kochana ja sobie siedze na starania-watpliwosci i uwierz mi juz nie jedna historia byla ze nawt po kilka testow dziewczyny robily i wychodzily negatywnie a jednak byly w ciązy.zalezy od stezenia HCG w moczu.....niektorym wychodza przed terminem @ a niektorym wogole mimo iz ciąża jest:-D
takze glowka do gory, trzeba czekac:-D

Witaj mi 1 test wyszedl rowniez negatywny a po 3 dniach byl juz pozytywny moze zrobilas go za wczesnie?;-)

A jezeli chodzi o moje sprawy to mam juz 1 wizyte z polozna na 15 kwietnia musze czekac prawie caly miesiac:baffled: ojejku...

reklama
Będzie co ma być:) Zobaczymy co mi dane:) Mam nadzieję że się w końcu uda:) Najbardziej mnie zaskakują te testy owulacyjne? Jak mogą pokazywać dwie krechy jak mam 100% pewności że nie ma owulacji:) Jakaś lewizna chyba :-D

Do góry