reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

IBlanc mam nadzieje że to fasoleczka. Bo pewnie chcesz byc w ciąży prawda?:happy: na zrobienie testu jeszcze za szybko.. musisz jeszcze troszke poczekać.

Ja jak narazie odczowam ciągniecie w dole brzucha i w piersiach, oraz czeste siusianie.

reklama
Dziewczyny, mam takie pytanko. Okres spóźnił mi się 7 dni. Szóstego dnia robiłam test - 1 krecha a siódmego przyszła @ - tylko właśnie nie wiem czy to była @. Zawsze mam silne bóle brzucha przed i bolały mnie piersi - a @ zwykle trwa 5 dni. A tu przyszła bezobjawowo, bardzo skąpa i za 2 dni jej nie było. Jak tak czytam o objawach ciąży to chyba nic poza zawrotami głowy nie mam - ale kręci mi się naprawde często. No i jestem strasznie zmęczona. Czy to jednak może być fasolka? Miał ktoś takie objawy? Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrowionka

Ja również mam pytanko... 6 grudnia powinnam dostać @. Zrobiłam test i wyszła jedna krecha. Do dnia dzisiejszego nie mam okresu. Kiedy powinnam powtórzyć test, a może wybrać się do lekarza??

Dziewczynki zrobiłam dzisiaj rano teścik. Dwie piękne grube krechy!! Jutro lecę zrobić betkę, a z wynikami pewnie popędzę do gin... :-)

gratulacje!!! :-)
szczęściaro;-)

piisz jak to u ciebie było? Tz objawy jakie mialas i czy czulas ze cos sie juz dzieje.. :) ile @ ci sie spozniala itd
Bo tu mozesz pomoc innym dziewczynom piszac to i owo ;)
buzka*

reklama
Wdług moich wyliczeń 6 grudnia iałam dostać @ Co prawda objawów zero, ale teścik zrobiłam i wyszedł negatywny. Da lub trzy dni później zaczął mnie boleć brzuch jak na @ . Raz Mocniej raz słabiej, do tego zawtory głowy, no i włosy zaczęły mi sie przetłuszczać jak nigdy. Przy każdej wizycie w WC liczyłam, ze przywitam się z @, a tu nic. Więc 8 dni później stwierdziłam, że albo to ciąża, albo ide do lekarza... Więc ide do lekarza, bo to ciąża ;-)

Do góry