reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
haha no to ustawiamy sie na testy ;-)
u mnie z piersiami jeszcze nie jest tak zle. Podbrzusze mi dokucza bardzo.
Lece nakarmic moja ukochana ciezko pracujaca paszcze,:)

Ja też chciałabym wiedzieć jaki to mega czuły test, bo mi testy też marnie wychodzą a jak tylko zajdę w ciążę to muszę się zgłosić to lekarza bo już dwa razy poroniłam i testy wychodziły ujemne chociaż robiłam z rannego moczu. Raz donosiłam i mam dorodnego synusia ale przez 7 m-cy brałam zaszczyki do brzucha i teraz staramy się o drugą dzidzię a z objawami też u mnie kiepsko

First Response, z tymze obecnie mieszkam w UK, ale sprawdzcie w aptece. Nie wytrzymalam, dzis zrobilam test - na tydzien przed @. Wyszedl negatywny. Ale nadzieja odejsc nie chce i wciaz licze na to, ze @ nie przyjdzie. Tydzien przed... ma prawo sie pomylic, prawda?
Jezu... jak patrze na siebie z dala, to wydaje mi sie, ze zamienilam sie w ta straszna skupiona na ciazy kobiete. Smutne.

ja dzis kupilam bobo-test ponoc tez bardzo czuly ale jakos sie powstrzymuje zeby go nie zrobic bo wiem ze teraz napewno wyjdzie negatywny , mam nadzieje ze jak najdluzej wytrzymam:tak:

Kochane, pytanie odnosnie ciemniejacych sutkow. Czy mowimy o obramowaniu, czy o samym czubku, bo moje zrobily sie jakby byly bardziej... ukrwione, ciemne.

Kochane, pytanie odnosnie ciemniejacych sutkow. Czy mowimy o obramowaniu, czy o samym czubku, bo moje zrobily sie jakby byly bardziej... ukrwione, ciemne.

chyba o całe sutki chodzi... mnie dziś tak cycki bolą ze masakra!! nawet gwałtowniejszych ruchów nie moge wykonywac tak bolą, no i podbrzusze, troche na @ a troszke jakby inaczej.... ale to pewnie @ nadchodzi..... mam nadzieje ze sie wstrzymam z testem jeszcze pare dni..:-D

Dziewczyny w tym miesiącu mam wszystkie mozliwe objawy:
- ból piersi
- białe upławy
- ból w podbrzuszu
- krwotok z nosa
- sennosc osłabienie
- podwyższona temperatura
- mdłości

Juz miałam taką nadzieje , miesiączke mam miec za 4 dni, dwa ujemne testy przyniosły ze soba wielkie rozczarowanie ;(

no to jestesmy w podobnej sytuacji. Dwa ujemne testy, ale fakt faktem robilam duzo za wczesnie. Bole podbrzusza mialam, ale zelzaly. Swoja droga nie wiedzialam, ze biale uplawy to tez objaw.
W sylwestra nie zabawilam sie Marzenixx. Mdlilo mnie strasznie na alkohol.

reklama
a jak to jest z rozdraznieniem , bo ja zawsze jestem zmierzła i wsciekła pare dni przed @, słyszałam ze kobiety w ciazy tez maja humorki, tylko chodzi o to jak wczesnie moze sie pojawic ten objaw
denerwujace jest ze objawy przed @ sa takie podobne do ciazy przez to sie tylko nakręcam ehhh

Do góry