reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy bedzie Listopad 2006?

reklama
Pamietacie? ;-)
Juz niedlugo pojawia sie Listopadowki 2007! A nasze dzieci tak naprawde to maja juz roczek ;-)Ale to zlecialo.....hmmmm..:tak:

nio, myśmy świętowali roczek w walentynki :), no i bb też od roku, ale na początku tylko śledziłam wypowiedzi z ukrycia

czesc :0 ja tak tylko, ze listopad 2007 sie pojawil :) Nie jest jeszcze na tym glownym, gdzie sa poszczegolne miesiace, ale w temacie przyszle mamy :)

[url=https://www.babyboom.pl/forum/przyszle-mamy-f64/listopad-2007-a-8693/]Prosze, oto on[/URL]

a ja pisze tylko, nie wiem czy w dobrym temacie... Pamietacie moze Mihir? Ona dawno temu z wami gadala... jest moja kuzynka i sama mialam nadzieje ze bedzie jeszcze zagladac na to forum.. W kazdym razie mieszka na Wegrzech, z jej mezem super..ma blizniaki, chlopca i dziewczynke :) Dosc podobne do siebie nawet ;) Od tego lutego zaczela kontynuacje soich studiow na jakims wegierskim uniwersytecie :) Postaram sie ja sciagnac do was jeszcze...

No pamiętamy Mihir....kurcze fajnie jakby wróciła- blizniakw to u nas na listopadówkach brak:baffled: ...tylko ciekawe czy znajdzie czas na forum- no bo 2 bobasy+studia- ale co tam dla mamy listopadowej- pozdrów ja Harsharani:-)

nie wyobrażam sobie mieć dwoje takich brzdąców jak Lilek...:szok:podziwiam tą kobietę...pozdrowienia dla Mihir...

Jak ja przywędrowałam na forum to Mihir już nie było, ale czytałam troche nasze forum i wiem że była od początku i udzielała sie często i miłoby było gdyby wróciła:tak: Przesyłam pozdrowionka!!

reklama
Dziewczyny Mihir założyła ten wątek a ja byłam trzecia na naszym wątku i pamietam ze na poczatku to duzo Monika ze stanow i Mihir udzielaly sie ja zreszta tez
wracam do was bo juz uregolowalam swoje zycie i tesknie za wami:tak:

Do góry