reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy bedzie Listopad 2006?

Dzis patrzylam w kalendarz jest juz 6.10 zaczynam chyba wszytko szykowac zeby ten listopad zbliza sie wielkimi krokami jeszcze trzy tygodnie i bedzie swieto zmarlych....!!!:baffled: za szybko to sie okazalo!!!;-)

reklama
Ewcia moja córcia też jest nad wyraz grzeczna jak porównam ją z innymi dziećmi. Z resztą na zebraniu w przedszkolu w 4 oczy od pani usłyszałam że może o niej mówić w samych superlatywach (kurde ale się chwalę a to nie podobne do mnie bo ja zawsze wymagam dużo od siebie i innych :elvis: ) poza tym że baaaaardzo wolno je posilki. Ale fakt że zakraplanie oczu czy nosa to Mała nie cierpi tego i przy tym robila wygibasy a tego to chyba żadne dziecko nie lubi więc jej zachowanie jest uzasadnione :-) .
A jeśli chodzi o termin to ja zaczęłam prać wszystko dla dzidziusia i nowe i używane i w przyszłym tygodniu zacznę chyba pakować torbę w końcu u mnie to już może być niebawem :tak:

oj my tez czekamy na ten listopad.....juz niby bym chciała by był, a z drugiej strony jakiś dziwny strach ogarnia....ale sama nie wiem czy dotyczy samego porodu czy niuni....oj nie moge sobie jej wyobrazic, ze bedzie moja i tylko moja....dziwne uczucie:baffled:
poprałam wszystkie ubranka(nowe i stare) dzis zrobie prasowanko a maz wczoraj kupił torbe do szpitala....hm chyba niedługo zaczne sie pakowac:happy:

blue nie chce przesadzac ale chyba dziewczynki ogolnie sa grzeczniejsze :-) albo tylko nasze male sa grzeczne sama nie wiem ;-)
moja corcia jest tez coraz bardziej samodzielna co bardzo mnie cieszy :-)
faktycznie rozwiazania niektorych z nas coraz szybciej sie zblizaja :tak:
ja mam jeszcze jakies 6 tyg ale nie moglam sie powstrzymac i juz wyciagnelam ciuszki dla malego i zamierzam je poprac w najblizszym czasie kupilam tez dzisiaj body i zestawik spiochy z kaftanikiem :-) a co tam :happy2:

megusek- slyszalam o ty i o tym ze podczas pelni najwiecej kobiet zachodzi w ciaze, ja zaszlam dokładnie w pelnie:tak: i pewnie urodze tez w pelnie:-D , mam termin na 5 listopada

Maja bylo by cudnie jak bys trafila w termin tak dokladnie!! a penia to dla mnie majaczenie i chodzenie po domu w nocy wiec blagam to taki nie pokuj ze az starch sie bac....:zawstydzona/y:

reklama
Do góry