reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kiedy bedzie Listopad 2006?

Dzis patrzylam w kalendarz jest juz 6.10 zaczynam chyba wszytko szykowac zeby ten listopad zbliza sie wielkimi krokami jeszcze trzy tygodnie i bedzie swieto zmarlych....!!!:baffled: za szybko to sie okazalo!!!;-)

reklama
Ewcia moja córcia też jest nad wyraz grzeczna jak porównam ją z innymi dziećmi. Z resztą na zebraniu w przedszkolu w 4 oczy od pani usłyszałam że może o niej mówić w samych superlatywach (kurde ale się chwalę a to nie podobne do mnie bo ja zawsze wymagam dużo od siebie i innych :elvis: ) poza tym że baaaaardzo wolno je posilki. Ale fakt że zakraplanie oczu czy nosa to Mała nie cierpi tego i przy tym robila wygibasy a tego to chyba żadne dziecko nie lubi więc jej zachowanie jest uzasadnione :-) .
A jeśli chodzi o termin to ja zaczęłam prać wszystko dla dzidziusia i nowe i używane i w przyszłym tygodniu zacznę chyba pakować torbę w końcu u mnie to już może być niebawem :tak:

oj my tez czekamy na ten listopad.....juz niby bym chciała by był, a z drugiej strony jakiś dziwny strach ogarnia....ale sama nie wiem czy dotyczy samego porodu czy niuni....oj nie moge sobie jej wyobrazic, ze bedzie moja i tylko moja....dziwne uczucie:baffled:
poprałam wszystkie ubranka(nowe i stare) dzis zrobie prasowanko a maz wczoraj kupił torbe do szpitala....hm chyba niedługo zaczne sie pakowac:happy:

blue nie chce przesadzac ale chyba dziewczynki ogolnie sa grzeczniejsze :-) albo tylko nasze male sa grzeczne sama nie wiem ;-)
moja corcia jest tez coraz bardziej samodzielna co bardzo mnie cieszy :-)
faktycznie rozwiazania niektorych z nas coraz szybciej sie zblizaja :tak:
ja mam jeszcze jakies 6 tyg ale nie moglam sie powstrzymac i juz wyciagnelam ciuszki dla malego i zamierzam je poprac w najblizszym czasie kupilam tez dzisiaj body i zestawik spiochy z kaftanikiem :-) a co tam :happy2:

megusek- slyszalam o ty i o tym ze podczas pelni najwiecej kobiet zachodzi w ciaze, ja zaszlam dokładnie w pelnie:tak: i pewnie urodze tez w pelnie:-D , mam termin na 5 listopada

Maja bylo by cudnie jak bys trafila w termin tak dokladnie!! a penia to dla mnie majaczenie i chodzenie po domu w nocy wiec blagam to taki nie pokuj ze az starch sie bac....:zawstydzona/y:

reklama
Do góry