reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kiedy bedzie Listopad 2006?

Pola ja bym sobie chciala zeby w 31.10-1.XI dzidziuch sie urodzil smiesznie by bylo... cala rodzina w lodzi orazu bym miala spokojnie siostra by przyjechala mama by byla przy nas wesolo bylo by raz a nie wspomnienia i placze i szloch i jazda w korkach.. zobaczymy...hihihihihi

reklama
Lucyann mnie w kolejnych USG wychodził wlasnie taki termin, o którym piszesz 31-1. Z ostatniej miesiączki wychodzi 5.11 a jak to juz gdzies dzis pisalam z przeczuc mojego Taty bedzie to 28.10. Zobaczymy

Listopad mamy ale dzieci jeszcze malo u nas....!!! Cynamonka Tata nie mial przeczucia ..ja tez nie zobaczymy co dalej!!!;-)

Tak wg kolejnosci w tabelce to Maja i Bocianek teraz a potem Patija i Ibi i bedzie 10-ty listopad ;-)
Ale Dorotak moze wszystkich wyprzedzic a za nia Ewa2500 :-)
Na Anite ktora ma termin na ostatni dzien m-ca nie bedziemy czekac jezeli przenosi bo widzialam ja na grudniowkach wiec 16 albo 17 porodow przed nami ;-)
Wszystkim zycze zdrowych dzidziow bo nie manic wazniejszego!!!!

wszystko w rekach naszych dzidziakow kiedy zechca przyjsc na swiat :-)
jeszcze te ktore sa na koncu moga wyprzedzic te z poczatku;-) wiec wszystkim dziewczyna milych malobolesnych i krotkich porodow i wspanialych dzieciaczkow:-)

DZiewczyny przypominacie sobie czerwiec albo lipiec kiedy listopad byl taki odlegly brzuszki malutkie dolegliwosci brak jaki fajny okres macierzynstwa a teraz brzuchole duze dzidzie duze i czekamy czekamy na ten moment nasz !! :laugh2:

reklama
Jak ten czas mija.Faktycznie dopiero był lipiec rozmowy o imionach i wyprawkach czy już można szykować:-D a teraz ?Mnie się wydaje ,że jestem w ciąży chyba ze 2 lata już nie pamiętam jak to jest być w innym stanie :rofl2: Jak przeglądam nasze forum to czasami śmiać mi sie chce z tych naszych tematów które były na czasie a teraz do lamusa:-D :-D :-D

Do góry