reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kiedy bedzie Listopad 2006?

Pola ja bym sobie chciala zeby w 31.10-1.XI dzidziuch sie urodzil smiesznie by bylo... cala rodzina w lodzi orazu bym miala spokojnie siostra by przyjechala mama by byla przy nas wesolo bylo by raz a nie wspomnienia i placze i szloch i jazda w korkach.. zobaczymy...hihihihihi

reklama
Lucyann mnie w kolejnych USG wychodził wlasnie taki termin, o którym piszesz 31-1. Z ostatniej miesiączki wychodzi 5.11 a jak to juz gdzies dzis pisalam z przeczuc mojego Taty bedzie to 28.10. Zobaczymy

Listopad mamy ale dzieci jeszcze malo u nas....!!! Cynamonka Tata nie mial przeczucia ..ja tez nie zobaczymy co dalej!!!;-)

Tak wg kolejnosci w tabelce to Maja i Bocianek teraz a potem Patija i Ibi i bedzie 10-ty listopad ;-)
Ale Dorotak moze wszystkich wyprzedzic a za nia Ewa2500 :-)
Na Anite ktora ma termin na ostatni dzien m-ca nie bedziemy czekac jezeli przenosi bo widzialam ja na grudniowkach wiec 16 albo 17 porodow przed nami ;-)
Wszystkim zycze zdrowych dzidziow bo nie manic wazniejszego!!!!

wszystko w rekach naszych dzidziakow kiedy zechca przyjsc na swiat :-)
jeszcze te ktore sa na koncu moga wyprzedzic te z poczatku;-) wiec wszystkim dziewczyna milych malobolesnych i krotkich porodow i wspanialych dzieciaczkow:-)

DZiewczyny przypominacie sobie czerwiec albo lipiec kiedy listopad byl taki odlegly brzuszki malutkie dolegliwosci brak jaki fajny okres macierzynstwa a teraz brzuchole duze dzidzie duze i czekamy czekamy na ten moment nasz !! :laugh2:

reklama
Jak ten czas mija.Faktycznie dopiero był lipiec rozmowy o imionach i wyprawkach czy już można szykować:-D a teraz ?Mnie się wydaje ,że jestem w ciąży chyba ze 2 lata już nie pamiętam jak to jest być w innym stanie :rofl2: Jak przeglądam nasze forum to czasami śmiać mi sie chce z tych naszych tematów które były na czasie a teraz do lamusa:-D :-D :-D

Do góry