reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kiedy bedzie Listopad 2006?

reklama
hej Maja :-)
Tak, Mihir zalozyla watek :-) Mysle ze neidlugo wroci i bedzie wesolo bo blizniaki to daja czaduuuu ;-)

Jak ja przyszlam 1 kwietnia to bylo juz sporo dziewczyn...na palcach jednej reki mozna policzyc ile z nich zostalo (patrzcie ARCHIWUM)

tak sobie przeglądałam nasze forum i...w tle wrzasków Lilki mającej problem z zaśnięciem:crazy: naszła mnie pewna melancholia...co się działo w mojej głowie rok temu??? zaledwie rok temu??? ile może zmienić dziecko w życiu kobiety? z dnia na dzień problemy dnia wczorajszego ustawały a rodziły się nowe...jaki poród, jak to będzie, gdzie rodzić, czy Paweł ma być przy porodzie??? potem jak mam przewinąć tą Kruszynkę, co to będzie w domu, jak sobie poradzę...??? kiedyś ważne było,ech...no właśnie...było...a teraz...moje życie nabrało całkiem innego wymiaru, inne tempo, po prostu inny świat...ale bardzo pokochałam ten świat:tak::tak::-)

zobaczcie jak zmienił się mój świat:
1. w brzuchu u mamy
2. tydzień przed porodem
3. jestem już na świecie
4. pierwsze święta Bożego Narodzenia
5. kocham mamusię

6. pierwsze świadome uśmiechy
7. czarująca Lila
8. szkoda że nie umiem sama siedzieć
9. pierwsze wakacje... nad morzem
10. a teraz tak wyglądam

anii cudo te zdjecia :tak:fakt wiele sie zmienilo a juz niedlugo nasze pociechy beda dmuchac pierwsza swieczke:-)ani sie obejrzymy a pojda do szkoly:tak:patrzac z perpektywy mojej corci czas szybko leci niedawno byla taka jak seba a juz niedlugo 6 lat skonczy:tak:minelo nawet nie wiem kiedy:szok:

Aniu, aż mi się Twoja melancholia udzieliła...Jak sobie pomyślę, jakie było moje życie zanim zaszłam w ciążę, zanim urodziłam Oliwkę...Miałam podobne wątpliwości, myśli...A teraz nie wyobrażam sobie życia bez tego mojego Potworka :tak:.Mimo tego że właśnie rozwala mi płyty dvd po całym mieszkaniu i w ogóle nie reaguje na to co ja do niej gadam ;-)

reklama
Anii, dawaj Lilkę do Majki, będą szaleć!!! A może pomyślicie o przyjeździe do nas. Mamy gdzie Was przenocować!Najlepiej wiosną, bo jest dużo atrakcji i pogoda zapewne będzie lepsza, wyszalejemy się my i dzieci. zapraszam!!

Do góry