reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kiedy bedzie Listopad 2006?

reklama
Pola szok:szok::szok::szok:!!! ale mi się miło zrobiło:-)...dziękuję za zaproszenie!!!ale to było fajne i miłe:-):-):-):-):-):-):-)

To ja też powspominam!:-)

1. sierpień 2006. Tu mieszka moja siostrzyczka! 2. pażdziernik 2006. Duża mama! 3.Jestem już na świecie! 4.Tak mi dobrze! 5. Kocham cię braciszku!

Anii-ja nie jestem gołosłowna, nie "tylko piszę" ale ja naprawdę zapraszam.Pakujcie się, mówcie kiedy i przyjeżdżajcie :) Będzie wesoło. W marcu (cały luty remont) przeprowadzamy się do nowego domu, więc będzie co świętować:tak: Pomyślcie!!

jupi, jupi, jupi...baaaardzo chętnie...:-):-):-)oby tylko mój się zgodził bo ostatnio jakiś nadąsany chodzi...może po nowym roku mu przejdzie:laugh2:

To jest moje ulubionre zdjęcie pierwszy dzień w domku! Adrianek jak wparował do szpitala to nawet nie chciał mnie widziec tylko się spytał gdzie jest moja siostrzyczka? proszę mi ją natychmiast pokazac!:-D

Ale Was wspomnienia naszły:-) patrząc na takie zdjęcia też mi się zachciewa drugiego (ale takiego bardziej spokojnego) brzdąca;-)tęskni się za tymi kuksańcami w żeberka...

Moje życie do 23, no 24 roku było usłane różami. Potem wszystko zaczęło się "pie...." i dopiero Kuba wrócił we mnie radość zycia. Pamiętam, że ostatnie dni przed porodem ciągnęły się w nieskończoność, w przeddzień wysprzątałam całą chatę i jeszcze wieczorem sama pojechałam na zakupy ( choć miałam lekkie skurcze ) a rano mmoja kruszynka urodziła się w ciągu godziny i wreszcie był ze mna ktoś, dla kogo jestem całym światem.

reklama
Do góry